Cezar Ionașcu este un consultant vestimentar care s-a gândit să se cațere carieristic pe pătura oamenilor nemulțumiți de măsurile luate de guvern împotriva pandemiei (și da, suntem mulți!) ca să mai adune niște like-uri și ăuernes. Nu îi dau link, în principiu a tras un clip în care încurajează oamenii să-și dea jos măștile și să-și ridice ”sus inimile” (probabil la autopsie?) – pentru că nimeni nu se pricepe mai bine la pandemii decât un nene care-ți recomandă eșarfe florale la gleznuțele dezvelite.

(Că veni vorba, Cezar Ionașcu a fost provocat azi de o moldoveancă cu COVID să o scoată la o cafea dacă tot nu crede în virus, dar nu a răspuns și și-a mai și dat un-tag din postare, cu mult curaj)

Dacă nu ați văzut clipul lui Cezar Ionașcu (71 din prietenii mei i-au dat Like paginii! 71!!!), nu ați pierdut nimic, e un fel de ce vedeți mai jos:

Eu l-am văzut și apoi am citit comentariile. Printre cei care ridicau în slăvi inițiativa se afla și o anume cucoană Mariana care lucrează la un nursing home în Marea Britanie. Adică la un azil de bătrâni, pe românește, sau sanctuar de seniori – pe politicalcorectnăs.

Deci tanti Mariana se declară împotriva purtării măștii, dar dacă s-ar contamina ar duce virusul direct la cei mai expuși și vulnerabili cetățeni.

Așa că i-am scris asta:

Și apoi i-am scris direct Nursing Home-ului la care lucrează tanti că ea îi încurajează pe alții să nu poarte mască, cu linkuri și capturi de ecran, sunt curios dacă răspund, sper totuși să nu o dea afară, deși… deși.

Voi, altfel? Cui ați mai făcut rău în ultima perioadă, maleficii mei?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Cristina P Reply

  Vezi sa nu te prinda Nursing Home-ul ala ca ai zis ca e in UK cand el de fapt e in RoI. In rest, numa’ bine, maleficule 🙂

 2. andu YY Reply

  Eu când aud despre din ăștia bătuți în cap cu leuca iluminării de ”atoateștiutor”, nu pot să nu-mi aduc aminte de idiotul care și-a făcut o rachetă cu abur ca să demonstreze că Pământul e plat. Iar Planeta i-a crăpat ustensila și l-a făcut piure 🙂
  Toti ăștia formează ”Conjurația imbecililor”

 3. Nemulțumitu' Reply

  Inca nu, dar cît de curînd o să fac. La magazinul din apropiere, ăla la care mă duc numai în caz de extremă urgență, de cîte ori am intrat n-am văzut pe nimeni purtînd mască. Practic eram singurul purtător de mască… Cred că o să anunț poliția cît de curînd.

 4. Andrei Reply

  @Nemultumitu- La fel e si la mine la cele doua magazine de peste strada. Nu poarta nici dracu masca. Partea si mai grava e ca magazinele sunt chiar langa Sectia 7 de politie. Crezi ca alora le pasa de asa ceva? Sunt singurul nebun care poarta masca atunci cand se duce dupa paine.
  Nu meritam, ca natie, libertatea pe care o avem.

 5. Belle dImagination Reply

  Am chemat Poliţia într-un autobuz unde nu se purta mască. Nu cred că au venit… Ar fi suficient să facă o razie în orice vehicul STB ca să dea jdemii de amenzi

 6. DanC Reply

  Ah, am citit prima oara “consultant veterinar”! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *