A mers a mea la creșă lunea trecută pentru prima dată-n viața ei… apoi tot restul săptămânii numa’ a tușit și ne-a expus ce are prin năsuc, deci vacanță o săptămână după prima zi.

Săptămâna asta deja suntem la a doua zi de creșă din trei, în schimb și-a dezvoltat un obicei pe care fiu-meu o singură dată l-a avut: crizuța de la despărțire. Băi, frate, se trezește Gropărica dimineața și n-are nimic, o punem în mașină și e OK, coboară din mașină fără probleme, intră în curte la creșă… și gata, rămâne pironită la intrare, se holbează la toți năpârstocii și refuză să mai facă un pas; mai mult, se agață cu ghearele de mami și nu o lasă, zici că vrea să-și facă marsupiu și să intre înapoi la ea în burtică! Și mai multe nu.

Acum mulți, mulți ani, când fetița aia mică a nașului Greuceanu a-nceput creșa, mi-amintesc și acum că mi-a zis: azi mi-am lăsat fetița la creșă… parcă mi-am lăsat acolo un plămân!

Și am râs de el, că eu eram departe de a deveni tătic de fetiță.

Și… ce să vă zic, după dimineți din astea când lași fetița smiorcăită la creșă, nu zic că te apuci să cauți telefonul terapeutului, dar… așa ai băga un coniac, de dimineață…!!!

În imagine: gândaci puturoși pe roșiile mele dimineața asta, și-au făcut acolo creșă. ÎI URĂSC DE MOARTE, dar nu îi pot distruge, uitați și voi ce congregație și-au tras acolo pe soiul Perla Clujului de la USAMV, ce fel de om aș fi dacă aș distruge puiuții ăia? Păi ei n-au mame și tați care suferă dimineața când îi văd cum lăcrimează atunci când îi lasă pe roșiile mele, la educatoarele gândăcuțe puturoase?!

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Attila Reply

  Dacă acum declari greu, să vezi ce o să fie la prima ocazie când un cavaler o scoate la un suc 😀

 2. Sisca Ioana Reply

  Gropare, de cresa nu stiu ce sa zic, inca nu am ajuns acolo (si eu n-am fost) . Pentru dusmanii de la rosii eu folosesc de la BioHummusSol, Bioprotekt (pleaca dusmanii, nu mor) crestineste, bio, eco, tot ce vrei. De trei ani folosesc pachetul micul fermier.

 3. Simona Schwab Reply

  Ooffff… grele sunt momentele cu puisorii astia usi la gradi si cresa… plangi si tu odata cu ei, ti se rupe sufletul… 😭😭😭

 4. Abi Reply

  Poveste aproape la indigo. Pe 1 iulie a inceput, dus 2 zile, tinut acasa o saptamana. Cum se trezeste zice ca vrea la “copii”. Cum il las, incepe dezastrul. Il pasez doamnei si fuugiiii :))
  Plange nici 10 minute..dar pana nu plange, nu se simte bine :))) abia la 5 ne mai vedem, pana atunci e totul ok.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *