Domnu’ Drulă Cătălin, am vrut musai să vă spun că nu sunteți singuratic în demersul dvs. de a pava România. Pe lângă faptul că plătim impozite și taxe de zici că suntem țară nordică (OKOKOK, mă alint un pic), mai contribuim și cât putem la bunul mers al lucrurilor! Bunăoară, azi-dimineață veneam de la Cluj către Sibiu (unde se va petrece ceva năpraznic week-end-ul ăsta*) și am fost singurul participant la trafic care a lăsat o basculantă să intre pe drumul european, că stătea tot planul național de infrastructură blocat din cauză că nici un șofer nu oprea.

Și basculanta s-a dus în treaba ei, chiar dacă asta a însemnat să merg vreo 2 km cu 40 km/h, dar, cum să vă spun, am făcut tot ce am putut, i-aș fi dat și o cafea șoferului, că mie îmi plac oamenii care sapă gropi.

A, și poate discutați și cu coleguțul dvs. de guvernare de la Justiție, că zici că e Iohannis, va scrie și el prima hârtie peste 7 ani; asta ca să nu mai zic de ministra Sănătății, că e mai activ Voiculescu decât ea, el măcar mai mișcă un pic dintr-un picior.

Hai, sănătate!

*Nu vă dau mai multe detalii despre ce se va petrece week-end-ul ăsta, vă las doar o poză, poate e sugestivă pentru unii cititori mai vechi, FREE DRAGNEA!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. alunelu Reply

  Articol epic marti cand isi revine Groparu din mahmureala!!!

 2. .marius Reply

  Mi-a luat-o Sescu inainte, dar Bahtalo si de la mine… dar e cam subțire parcă un pic așa…

 3. andu YY Reply

  păi cred că o să bei țuică de scorpion cu polonicu
  ( eu am acasă un scorpion din Kuweit pe care l-am adus personal conservat in alcool)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *