Și deci am ajuns la Țiganiadă și am parcat în drum prăfos… și toate ATV-urile și grătaragiii de weekend au trecut pe lângă, s-au uitat lung la noi, apoi și-au făcut cruce ca să alunge Satana și au mers mai departe, cât mai departe de acești oameni fără Dumnezeu! Căci nimic bun nu poate ieși bun dacă te apuci să discuți cu o gașcă de bărbați ieșiți cu cortul, fără picior de muiere care să-i certe după ei! Și care mai și beau ca disperații! De parcă nu ar fi putut bea acasă la ei, liniștiți, cu soțiile!

Și mai au și pagode în cap!!!


Ui la ei acia ni

Și mașina mea, draga mea mașină parcată în drum s-a acoperit cu o peliculă de praf de puteai aduna material pentru o fabrică de cărămizi. Și oricât de mult am încercat eu să o curăț cu bidoane de apă, degeaba!


Spală-mă

Și am ajuns cu bine la Cluj și seara s-a pornit o furtună dezastru, că mi-a aruncat masa de pe terasă cât colo și apoi a biciuit-o cu grindină.


Tu, masă! Cât ai putut să bei, tu?!?!

Și dimineața am ieșit afară să evaluez pagubele, și ce să vezi! Mașina lună și bec, curată ca un exponat de farmacie, spălată de șuvoaiele furioase de apă care au căzut din cer!


Avertisment, poză cu blogger frumy

Â-mi pare rău la colegii clujeni că Dumnezeu a trebuit să trimită asemenea furtună ca să spele PĂCATELE de peste weekend.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

 1. Shoric Reply

  noroc că la Cluj sunt oameni frumosi, buni și degrabă mergători la beserică duminica că altfel acuma în poza se vedeau scaunele din spate și cum plutește trusa aia de prim ajutor prin portbagaj 🙂

 2. mac gregor Reply

  Cica un betiv incerca noaptea sa ajunga acasa. Si pe cand se tinea el de un stalp sa nu cada, vede o reclama care il lasa cu gura cascata timp de 5 minute.

  Dupa 5 minute, isi continua drumul bombanind pentru el:

  “Beti turta, am vazut…”
  “Beti morti, am vazut…”
  “Beti muti, am vazut…”

  “Beti pepsi, asta e ceva nou si pentru mine”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *