Flutelelele s-o hotarat dintr-o data sa faca ce si pe mine ma bantuie de ceva vreme incoace de cand calitatea postarilor mele se tat dilueaza pana devine alcool pur: sa renunte la blogareala. Deci mie mi se pare o neseriozitate finca dupa ce m-o castigat cu stilu’ sau de scris si l-am bagat in blogroll pe cheltuiala mea si cu interventii mari (o trebuit sa imi dau spaga ca sa ma conving) acuma sa isi bage (pardon de expresie) unghiile de la picioare in toata afacerea si sa se mai si cace in blidu nostru de cititori cu orizonturi de asteptare blogaresti si sa ne lase baltoaca ca la un concert organizat in Romania!!!

Deci sper sa revina la aceleasi tigari pe care le fuma cand blogarea. Si sa se potoleasca.

In aceasta postare am uitat cu desavarsire sa pun virgule, asa ca le pun aci: ,,,,,,,,,,,,,.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Andrei Crivat Reply

  Gropare, daca te lasi de blogareala, ma las si io de gatit. canci carnaciori de caprioara si mistret, canci fructe de mare, canci bruschete cu creveti, canci in general. A, si i will not like you anymore daca te lasi. parol.

 2. Arhi Reply

  voi ati inteles relativ pe dos. adica omul se exprima ca fluture ala se lasa de blogea, nu el

 3. PhenoBarbieDoll Reply

  “sa faca ce si pe mine ma bantuie de ceva vreme incoace de cand calitatea postarilor mele se tat dilueaza pana devine alcool pur”. Am ‘ntzeles ca si pe Groparu’ il mai bate din cand in cand un gand. Deci Gropare, sa nu te mai bata din astea, ca te bat cititorii 😀 mai ales acu’ ca esti starlet si te recunoaste lumea.

 4. WhiteWolf Reply

  Unii se lasa, altii se apuca sau se …. reapuca. Parca, viatza-i zice; nu ?
  Oricum, io zic sa incerci sa observi “the big picture, Gropare. Flututele e -cel putin de cand te stii, tu, pe muma Terra- ceva, prin definitie, efemer.
  Vietzuieste putin, intens si, mai nou, prin reclame la tv. Mai putin pe blog.
  Far’ de Gropar, insa, ne va fi si mai greu spre imposibil.
  La tãtzi 😛

 5. July Reply

  Cum se poate sa fi avut si tu asa ganduri?!….lasa tu sa apreciem noi cat de buna e calitatea postarilor tale….pan amu e buna…foarte buna….in afara de asta( care cam dezamageste)…unde ai mai vast’ tuh Gropar’ care sa se lase?…si oricum nu te lasam noi pe tine..:P

 6. Fluture Reply

  WhiteWolf, ai pus punctul pe i.
  Gropare, te rog, nu vreau sa te am pe constiinta, sa stiu ca te-am tras dupa mine in groapa (sic!).

  Succes la scris si multam, mi-ai marit traficul cu 500%:-))

 7. Groparu Reply

  @ andrei: say no more!!!! gata, nu ma las, uite-ma-s ca deja comentesc! Finca imi pot imagina o lume fara bloagele mele, dar nu si un stomah de gropar fara gatelile tele. Aia-i clar! (Andrei, will u be my wife? ;;)

  @ restu’: ms ms ms de aprecieri, da’ sa stiti ca promit ca daca ma las de blogareala nu o sa-mi si tai venele, deci nu e nevoie sa incurajati maniacu’ de frica ca te miri ce mai face, candideaza la presedintie sau trece la PSD!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *