N-așa! Rămânem filmul românesc cu cei mai mulți spectatori anul acesta (peste 14.000! Adică un stadionuț mai acătării, așa). Deși echipa e formată din Groparu la butoane plus, ocazional, câte un prieten (de exemplu, Flaviu Bunoiu la Oradea, Doru Șupeală la Baia Mare). Ce mai avem? Păi vă mai avem pe voi. Și cred că niciodată nu vă voi putea mulțumi suficient! Pe lumea cealaltă va trebui să duc vreo 1000 de oameni în spate, care au împins, mult-puțin, la Usturoi, și cu atât mai mult ne umezim de fericire cu cât aducem oameni care nu au mai văzut film românesc de ani de zile la cinema (în afară de câteva clasice) și care ne bagă iubirea lor în buzunar! Luați-o, bă, ne-a plăcut, luv iu.

Așadar, urmează proiecții la:

București:
În fiecare joi seară, de la 19:00, la cinemateca Union de pe strada Ion Câmpineanu nr. 21. Preț bilet: 3 lei! Ne îmbogățim și cumpărăm studiourile Media Pro!!! Până pe 21 aprilie.

Cluj, cinema Florin Piersic:
– Vineri și sâmbătă (8 și 9 aprilie): ora 17:00;
– Duminică, miercuri joi ( 10, 13, 14 aprilie): ora 20:00!

A șaptea săptămână. Bă, a șaptea săptămână, vă dați seama?

Hațeg:
Mulțumim lui Ștefan Martinescu și Călin Pop! Fostul cinema Dacia, actuala Casă de Cultură. Vineri, sâmbătă, duminică (8-10 aprilie), ora 18:00, intrarea liberă!

Ploiești, cinema Club Twins
Joi, ora 20:00;urmează să aflăm și săptămâna care urmează cum suntem programați.

Baia Mare:
Cinema Dacia, zilnic de la ora 15:00.

Iași, cinema Republica:
11-14 aprilie, ora 14:00.

Suceava, cinema Modern:
Se caută o soluție, pentru că firește că legile nu țin cu noi! Cinematograful este în posesia primăriei, deci regulamente cât cuprinde.

Bun! De săptămâna asta avem subtitrări în franceză mulțumită uneia din cele mai bune vorbitoare de franceză pe care am auzit-o în viața mea, doamna profesoară Renata Georgescu. Suntem, așadar, traduși în germană, franceză, engleză și maghiară. Ne pregătim pentru DVD și BluRay;)

Musai să vedeți Usturoiul! Altfel, vi-l trimit pe Manelist pe cap, împreună cu Omul Negru!

Și nu uitați, dacă aveți cinema la voi în localitate și doriți să ne vedeți, lăsați-ne un comentariu cu datele cinematografului și facem să fie bine!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Groparu Reply

  @ miki: suntem la a treia săptămână în Baia Mare, era de așteptat să fim împinși la o asemenea oră pentru a face locul și altora!

 2. Lorena Lupu Reply

  dar ştii de ce comentez mult la tine? mă fascinează teribil captionul mobil de la replies şi faptul că-s multe.

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ Lorena: mai bine pasibilă decât imposibilă! PS: dacă ai niște click-uri în plus, dă-le și pe header-ul blogului, să vezi comédie.

 4. Groparu Reply

  @ mac gregor: ”a, ăștia n-or avut bani să-l facă, deci nu le trebuie finanțe, îs artiști!”
  @ DIana: hmmm… sincer, nu prea mai cred! Să vedem ce reușim până de Paște:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *