Lasam deocamdata deoparte Revelioanele, ca nu e vreme de ele, da?

Deci Doc (am mai scris de el), când era în Germanica, făcea recuperare la un spital de comatoşi, dar nu d-ăia alcoolici, ci d-ăştialanţi, rateuri care or încercat să se sinucidă şi or rămas la pat pe post de legume de ciorbă, nefericiti cu accidente de maşină, avion, trotinetă sau din eia cu sporturi extreme, gen circulat cu Ratucu’ dimineţile.

Şi printre mulţii săi pacienţi cărora le îndoia articulaţiile şi le făcea masaj ca să nu devină ţepeni ca o uşă de dulap, Doc avea o pacientă tânără şi frumoasă – 55 ani, 120 kile, musteţi, stare de inconştienţă profundă.

Şi exact ca în filmu ăla, nu mai ştiu cum îi zice, Macarena sau Habla con ella, pipăind-o în fiecare zi, Doc a dezvoltat o afecţiune particulară faţă de doamna comatoasă, şi îi povestea necazurile sale de zi cu zi, impresii, secrete de la începuturile vieţii lui sexuale, etc. Şi zi de zi doamna afla tot mai multe despre Doc, şi sunt sigur că în somnul ei ajunsese să-l îndrăgească.

Şi într-o dimineaţă friguroasă de iarnă, Doc intră la ea cu deştiu’ în nas, hotărât să îşi facă treaba. În salon era frig; şi o şedinţă de masaj dura pe la o oră. Şi se apucă Doc, suflecă mânecile, dezbracă (în limita decenţei) pacienta, şi se apucă vârtos de masaj, simţind şi o nevoie aproape părintească să o încălzească, că de! era rece în salon, în timp ce-i mai povesteşte una-alta.

Şi frământă Doc la nemţoaică câteva zeci de minute, o acoperă în uleiuri aromate, îi mai aplică şi vreo două figuri de masaj tailandez, îi mai şopteşte una-alta, şi rămâne perplex, cum de în salon s-o făcut cald, şi pacienta era super rece? Da’ Doc, fiind sufletist, continuă masaju, se strofoacă, transpiră tot, masează ca la aluatul de cozonac, şi dijaba.

Aşa că într-un târziu, se hotărăşte să-l cheme pe doftoru, care nu a mai avut altceva de făcut decât să confirme decesul bunei doamne.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. Sinzi Reply

  Cum e sa vezi asa postari de cum faci ochi dimineata:))??Da totusi saracu Doc…clar e ca sentimentele nu erau reciproce din moment ce pe doamna Doc o lasa rece:))

 2. Darael Reply

  Macar a trecut dincolo fericita si acoperita cu uleiuri frumos mirositoare…. de masajul tailandez nu pomenesc – nu e deloc erotic, e cu manipulari articulare, trosnit de oase sa inteleaga oricine 😉

 3. Catzaua Reply

  Ce bine ca Doc nu e un sensibil si jumatate si nu s-a traumatizat crunt de pierderea cucoanei.

  @vine baiatu: neveste frigide din nascare sau prin devenire?

 4. pelin Reply

  io zic ca treaba aia de-o facea doc e profanare de cadavre. Bine c-o scapat fara anchete la eins zwei polizei si fara vreo amenda.

 5. Carmen Reply

  Deci jur ca de la prima fraza iezact la filmu’ lu’ Almodovar m-am gandit…numa ca, rusine sa-mi hie, ma asteptam la ceva porcarele pe final 😀

 6. lightest dark mind Reply

  ah, biata juna apetisanta… probabil ca a preferat sa se duca decat sa mai auda o data povestea despre pierderea virginitatii.

  sau poate era lesbiana si nu mai suporta nici macar o clipa maini de barbat pe trupul ei promis oricui de pe insula cu acelasi nume, dar in greaca.

  oricum, doc ar trebui sa isi aleaga mai bine prietenii.

 7. Greuceanu Reply

  “maseur profesionist imi ofer serviciile proaspetilor morti si moarte! In ianuarie, preturi promotionale si uleiuri aromate cadou!!!! Doc SRL!!!!!!!!!!!”

 8. .marius Reply

  vad ca ai revenit in forta… 😉

  astept berea, si dup’aia merem la agatat…

  PS: iti aduc crizanteme iar?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *