Deci – in sfarsit, prima veste buna pe anu asta: var-mio s-o procopsit cu un prunc de tri kile 700 (rămâne? rămâne! o strigat văru, extaziat), pe care îl cheamă Alexandru Zolti şi nu mai ştiu cum, că eram pişat la fund când am auzit, deci ce să vă mai zic decât că m-am emoticonizat tot când m-o sunat amu o oră!

Iezâstă o iesplicaţie di ce pruncu’ o ales să iasă az:

– lumea bea în juru lui fincă pe nevasta lu’ văru o cheamă Ioana (să trăiască, La Mulţi Ani!), şi el o vrut să scoată capu’ afară să ceară un gât de bere, că o văzut că afară era chef;
– o văzut moacele de beţivi trişti (aşa-s prekinii lu varu, şi şi io am faţă de beţiv, da’ vesel-trist) din juru burticii şi o zis “singurul mod de a scăpa de ăştia e să o fac pe mami să mă ducă la spital”;
– s-o inervat că o aşteptat toate sărbătorile astea să beie ceva din ombilicu’ lu mama lui, care de fapt e-o doamnă, da’ mama lui nu prea bea, şi atunci o ieşit afară, să-şi ceară drepturile, mai ales că gata cu sărbătorile;
– s-o inervat că unchiu-so (eu, adică, Groparu, unchi de văr, deci de cea mai cheşpe calitate) o fost bou şi parc-o avut o presimpţire şi la ora la care famelia zbura la spital ca să se nască el, Groparu o zis “hai că mai bine le dau mesaj de la mulţi ani de Sf. Ioana mâine!”, şi uite, mă, cum sângele ştie el singur când să sune de LMA! că nu era foarte bine dacă graviduţa vedea mesajele mele porcoase de La Multi Ani pe telefon, că făceau naşterea şi mai dureroasă!

Şi mai îs chestii de spus, oricum io încă îs umed la sistem, că-s impresionat, mă, deci impresionat aşa cum fusasăm când m-am pupat prima dată cu sora mai mare cu 4 ani a lu’ colegu meu din şcoala generală, în clasa a 7-a! Şi printre chestiile care mai sunt de spus rămân urările să fie sănătos ca o piramidă, fericit ca cum e ta-su în clipa asta, băftos ca Indiana Jones, jmecher ca Iliescu şi frumos ca Adonis, inteligent şi abil şi bun diplomat şi să trăiască mulţi-mulţi ani ferice şi să-i trăiască şi părinţii sănătoşi mulţi ani şi să se mai reproducă! BRAVO, IOANA!!!! Bravo şi tu, mă p*** >:D<!!!

PS: is mega emoţionat, deci ne potolim.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. sabina Reply

  felicitari! sa creasca mare si sanatos! asta chiar ca o sa fie un copil frumos!

 2. Sorinelu' Reply

  … si bun de gura ca unchiu-sau. Sa creasca mare sanatos, frumos si destept. Tot ca unchiu-sau.

 3. Groparu Reply

  @ sabina: da, da’ si dajtept! Si mai ales plin de viata si optimist cat se poate 😀

  @ sorinelu: da, mo, mersi! da’ dac-ar fi destept ca unchiu-so, ar insemna sa fie mai prost ca taica-su’, si famelia nu vrea asta 😀

 4. Greuceanu Reply

  ce mai?!
  varutzule! ne-ai lasat fara cuvinte!!!!! sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, frumos, dejtept si norocos! ca de restu’….. se ocupa mami + tati = Alexandru Zolti!!!!!

 5. Night-elf Reply

  Pai hai noroc si cand o fi mai rau ca acu sa fie! – parca asa se zice nu? A nu, asta se zice alte dati. Sa-ti traiasca nepotul si sa fie sanatos Gropare!

 6. Sorina Reply

  Asta se cheama talent. Sau virtuozitate. Sau desavarsire. Habar n-am. Pentru ca, desi n-am cunostinta cine-i varul cel nascator de Alexandru-Zolti, nici Ioana cea minunata, nici unchiul cel gropnicer, am reusit sa tulbur linistea unui concentrat colectiv ce trudea intru cele trebuincioase, atunci cand am racnit: “Bai, o nascut varu’ lu’ Groparu!!!”… Fraaate…. si s-au luminat toti! “Bravoooo, ba!”, zisera. “Cum?”, zic. “Il stiti si voi pe Groparu?!” “No, bine, tu…” (ton dojenitor spre enervat)
  Asa ca, Sandele, la multi ani, ca blog iti face unchi-tu’ sigur!

 7. Carmen Reply

  Ooo…bravos! sa le traiasca, sa creasca mare, sanatos si distept foc. Acu’ io vreu sa vaz cum ai sa te emoticonizezi tot cand o sa nasti tu 😀 ( evident, doamna mamica, ca sa hie treaba cum trebe)

 8. pelin Reply

  ma gropare, da’ pune si tu “mana” si grijaste da un urmash, ma. Ca-i vremea ma, nu mai becheri. Auz’, da’ daca s-o nascut pruncu’ de sfantu’ ion, putea sa-i zaca si ioan sau ionutzu. Ce nume-i ala zolti?
  Oricum sa-ti traiasca nepotu’ si sa fie sanatos!

 9. Groparu Reply

  @ all: deci Groparele cine stie cand i-a vini vremea de prasit, ca nici ea sireaca nu stie!

  @ pelin: mo, deci m-am interesat: Zolti e nume de văr, ma. De văr ie numele. Asta-i meseria lui! Si e singuru’ reusit din famelie. Deci io asta ti-o poci garanta. 100%.

 10. Sigina Reply

  Felicitări, să crească mare şi sănătos. Groparule…….. am descoperit o nouă metodă de cură de slăbire: citesc unele postări de pe blogul tău şi nu îmi mai trebuie să mănânc degrabă 🙂 (nu mai zii altor blonde anorexice pontul, ca vreau sa fiu singura :)) )

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *