Am intrat pe un Hub de DC cu nick-ul – normal – Groparu.

M-am certat cu unu UnderTaker care zicea ca sa-mi schimb nick-ul: i-am explicat ca undertaker si gravedigger is doua chestii diferite, si nu o inteles, deci am primit kick.

Am uitat de micul scandal, da’ azi m-am conectat la hub iara, si primesc mesajul asta:

“You’re banned from this hub by UnderTaker because: numai stai cu nickul asta mai ales aici ;)”

Se zice ca masura valorii unui om e data de dusmanii sai. Prin urmare, va trebui sa imi găsăsc niscai dusmani mai de calibru’ meu, care sa stie macar sa vorbeste si sa scrie cum trebuie, sau cel putin sa poată viola limba romana cu artă, asa cum fac eu!!! Că pentru asta trebe puţă, nu glumă.

PS: …as I happens to knows 😀

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. WarSongu Reply

  iti dai zeama ca ala care tza dat kick si avea nicku de cioclu era probabil vrun putzoi de 15-16 ani cu ochelari, cosuri, carare (era sa scriu cacare) pe mijloc si tricou cu immortal, nu?

 2. WhiteWolf Reply

  Poate nu suntem noi suficient de inteligentsi , Gropare.
  O fi vreo noua varianta la Numa(i)-Numai(i) song si are omu’ cine stie ce copyright pe ea.
  Oricum, Arhi zice bine ca sa iti vezi de trebi 🙂

 3. vizionarul Reply

  normal. ca doar dc-ul este urmasul mirc-ului. La mine in retea, cand cauti muzica gasesti m**nele si cam atat… dar sub diverse denumiri.

 4. etranjer Reply

  io am renuntat la DCC pentru ca ma zboara de pe hub din cauza IP-ului : “only for romanians”. nici n-apuc sa-i bag in mama lor de românasi ca mine

 5. Tudor Reply

  Poţ’ conta pe mine Gropare… daca nu ai dusmani ..

  Ia adunâţ prekhienarii si pretenoşii di pi valea viilor si făţ on club . un enimi-clab… si aşe o sa ai dusmani cati vrei.. binenţăles ca toti o sa aiba acelasi numar de enemis .. adica după o formoala matematica bine calculata

  E = n – 1 , unde E = numaru de dusmeni (parca as scrie o m**ea) , n = numaru de menbrii şi normal ca -1 ca doar no sa iti fi propriu dujmen.

  Parerea mea..

 6. Groparu Reply

  Deci cum dreq sa imi cat io dujmani pintre proprii mei cetitori? Care is mult mai puţini decât credeam io că ii aduce geniul meu carpatin?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *