Citesc în presa soroșistă și mă amărăsc: antisemiții din România lovesc din nou, de data asta devastând cimitirul evreiesc din frumosul târg al Hușiului, faimosul județ Vaslui.


Cimitirul evreiesc din ceva oraș din Germania. Acolo, după ce le dărâmi, pietrele se ridică singure, hashtag #lucrunemțesc

Îi scriu direct finuței din Vaslui: da’ șâ faaaaaceț ueeeei, di șe nu continuaț cu bătăile șâ violurile, da’ distrujeț țintirime de ovrei, ueeeeeei? (ia mai mânați, măăăăi!)

Zice: stai 2 minute, să aflu informații direct de la sursă.

După 2 minute, revine: r-ar dracu’-n ei bețâvani, n-or ave liniște pe lumea asta!

Zâc ce bețâvani, hină, ăia-s skinheji!

Zice ce skinheji la Huși, uăi nașule, că-s numa’ pensionari. S-or îmbătat ei, că numa-n cimitir nu-i văd nevestele, și-or făcut prăpăd.

Da, hinuță, zic, dar, vezi, îs de ovrei, de holocaust, o protestat Ambasada…

…zice: ce să protesteze, nașule, că din toamnă e așa (!!!), da’ numa’ amu or văzut toți și-or luat-o razna, bețâvi și pensionari.

No, deci asta o fost la Huși, ș-am zis să vă zic și vouă.

PS: E an cu alegeri, deci clar că iar se vor se vor colora pereții clădirilor din Cluj și de aiurea cu inscripții despre Ardeal și naziști și daci beți și liberi, plus fake news și schelete găsite în dulapurile politicienilor de pe când se uita bunica la desene animale, vă zic ca să fiți pregătiți.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. Ada Reply

  Ți-am citit cu atenție commentul de pe blogul unui basist jegos despre torționarul Gusti ! Nu mă miră atitudinea ta, asta ești, asta mănânci, dar atâta ipocrizie mai rar. De un singur lucru îmi pare rău, că groparelul o să poarte rușinea unui tată nazistent toată viața! Toți dizidentii politici îți urează multă carne, in special Iulius Filip&familia!

  • Groparu Nemernic Reply

   Adică îl cerți pe Augustin Lazăr că nu a fost revoluționar anti-comunist, așa cum au fost Iliescu, Geoană, Năstase, Dragnea, Șerban Nicolae, deputatul mitralieră, Miron Mitrea, Tudorel Toader și marea majoritate din PSD?
   Da, e urât ce a făcut Augustin Lazăr. Știi ce sunt curios? Dacă s-ar fi întâmplat ceva dacă l-ar fi propus pe Iulius Filip pentru eliberare condiționată. Oare judecătorul (care avea deja verdictul prestabilit de către Securitate) ar fi aprobat eliberarea? Tu ce zici? L-ar fi eliberat pe Iulius Filip la simpla recomandare a unui procuror?
   Cât despre Gropărel, va crește mult mai iubit și mai civilizat decât mata, adică cel puțin va avea curajul să-și lipească numele de părerea lui expusă pe net. Și o va face mai civilizat decât tine, și sper ca ura să nu-i întunece mintea – ca în cazul de față.

   • costicămusulmanu

    bre necredincioșilor, uite, asta-i o mare problemă…ce istorie știm și de la cine am învățat-o!
    pe ada de mai sus o bănuiesc a fi under 40, asta însemnînd că la loviluție avea mai puțin de 10 ani sau p’acolo;
    am pentru ea și cei ca ea, 4 recomandări (din proprie ecperiență):
    – alexandr soljenîțin: Arhipelagul Gulag
    – anne applebaum: Gulagul. O istorie
    – Balanța: și cartea lui Băieșu și filmul lui Pintilie (așeeea, soft, într-un uichend, în loc de mol)
    – căutați scenariul radiofonic de pe rasioromaniacultural.ro redifuzat în 03.04 la ora 05,00; este după niște mărturii ale unor basarabeni despre foametea din ‘47; recomand să nu fi mîncat nimic înainte de a asculta…cazuri de canibalism în propriile familii…
    cît despre securitate…
    la mine, la vaslui, în 24-25.12.1989, prin fața blocului, în uniformă și cu banderolă tricoloră pe braț, se plimba agale un maior de securitate despre care se știa că în urmă cu cîțiva ani “convinsese” un medic ginecolog care nu recunoștea chiuretajele făcute, să experimenteze planarea în gol de la etajul III; așa cum n-a putut învinge securitatea, cetățeanul, oricît era el de doctor, n-a putut învinge nici fizica…
    și dom’ maior, după vreo 2 zile, a dispărut din oraș; fusese, am auzit mai tîrziu, detașat la Roman, de unde, probabil, pentru că a binemeritat de la patrie, a ieșit la pensie…
    asta-i istoria noastră, asta trebuie să nu uităm și să-i învățăm p’ăștia mici, pentru a avea o șansă la nerepetare…

   • Sorin

    Păi nu, nu merge cu argumente contrafactuale – că ce s-ar fi întâmplat dacă… Pentru că, cel puțin până acum, singurele informații sunt că nu a semnat eliberarea. Nu știm circumstanțele, nu știm nici măcar dacă e adevărat. Certitudine istorică este că procurorii sunt principalii pioni în construirea și menținerea unui regim totalitar sau dictatorial. Procurori precum Lazăr, Macovei și alții. Nu știu sigur, dar parcă și Toader a fost procuror pe vremea aia.

   • Groparu

    Recomand comentariile de aici pentru a afla cât și ce putea face procurorul comunist Augustin Lazăr în acele vremuri:
    https://www.zoso.ro/constiinta-liviu-mihaiu-spala-nici-ariel/
    Părerea mea este că nu putea face prea multe. Și e greu să explici asta unei generații care nu iese-n stradă pentru că poate lua amenzi/gaz de la jandarmi sau pur și simplu nu o interesează politica, dar o dau cu yesman la șeful din corporație.
    Da, e de kko și normal că ne-am fi dorit să nu o fi făcut. Plătim punctul 8 al proclamației neaplicate de la Timișoara 30 de ani mai târziu.

   • Nimeni

    Anul de grație 1990, mijloc de ianuarie, un oraș de provincie undeva prin România. Clasa a 11-a B a unui liceu mediu din acel oraș. Avem oră cu diriginta. Întîrzie. Apare după 10-15 minute, extrem de furioasă, trîntește catalogul pe catedră și în timp ce-și șterge ochelarii se plimbă prin clasă privindu-ne ca și cum atunci ne-ar vedea pentru prima oară. Treptat se calmează, se retrage la catedră unde se intoarce spre noi și ne vorbește: “Nu știu cum să vă spun dar astăzi am aflat că cincisprezece dintre voi au practicat o formă de turnătorie…… “. Pe scurt, 15 colegi realizau, periodic, informări referitoare la ce și cum se discuta în timpul orelor, la discuțiile dintre colegi purtate în pauze, la cine ascultă posturi de radio interzise , informări care ajungeau, în general, la secretarul U.T.C. și P.C.R. din școală, dar și la alți profesori . Clasa mea avea 32 de elevi. Nu am aflat de la dirigintă niciodată cine au fost cei 15 sau cine erau ceilalți profesori. Ăsta ar putea fi motivul pentru care o lege a lustrației nu a avut o susținere serioasă în România.

  • mac gregor Reply

   Sigur ca nu, nici Norica Nicolai, nici Tudorel Toader, nu au fost procurori pe vremea aia, ei aveau meseria de ingerasi PSD care pluteau deasupra pamantului.

   De aia nu ii vede antena 3 niciodata cand o acuza pe Macovei ca a fost procuror comunist etc etc etc

  • Ada Reply

   Adevărul e că în acea perioadă procurorul era Dumnezeu pe pământ. Pt. edificare legea 60/1968, iar în speța lui Brișcă Lazăr art. 14, 24, 25, 26. Torționar e pt. că a știut de Zarcă și a tolerat torturile temnicerilor, deși legea îi spunea altceva! Încet încet vor ieși la iveală toate blestematiile comise de Augustalin Loazar și tare mi-e că-l va păpa pușcăria, așa cum și merită!!

 2. Sorin Reply

  @costicămusulmanu:

  Putem adăuga la recomandări:
  – Povestiri din Kolîma de Varlaam Șamalov,
  – Drumul din Kolîma de Nicholas Werth,
  – Douăzeci de ani în Siberia de Anița Nandriș.

 3. santamanta Reply

  buna comparatia cu procurorul din comunism si germania, care a reusit sa se schimbe asa tare dupa nazism, incat acum 25% din populatie are o parte din DNA provenita de la alte popoare migratoare (cum ar fi si romani)

  • Groparu Nemernic Reply

   Pur și simplu aveam nevoie de o fotografie cu un cimitir evreiesc și singura pe care o aveam era din Germania. Chiar trebui să căutăm simboluri și imigranți și Soros peste tot?

 4. Ada Reply

  @costicamusulmanul-baga-ti, mă, toate recomandările in cur, și apoi bagă-mi-le-n gură.

  • costicămusulmanu Reply

   io-teee, inervai trollu’, scuze că nu m-am prins de la început…
   recomandările nu mi le pot introduce unde ziseși, că-s fo’ 2 kile de cărți și io n-am curu’ așa de mare;
   partea mișto în toată afacerea asta cu trollii e că în scurtă vreme se va alege: ori le-o tragem la patronii voștri la alegeri și atunci nu vor mai avea bani să vă plătească ori ne-o trageți voi (prin furt) și atunci vom fi vreo cîteva sute de mii dintr’ăștia care producem plusvaloare care vom alege alte meleaguri și atunci patronii voștri iară nu vor mai avea (va dura puțin da’ asta e) parale pentru voi…
   îmi pare rău că ai fost nevoit(ă) să citești atît de mult și prost, da’ salariul vine dupe muncă…
   just kidding, i’m not sorry at all!

  • Dan Reply

   @Ada, cei ce il acuza acum pe Augustin Lazar le dau pensii speciale celor ce au fost tortionari. Mai zi ceva….

 5. Basta Reply

  Lazar augustin nu are a

  ustin nu are a-si face nici o grijă, e la pensie, a obținut ce și-a propus.
  E adevărat că nu mai poate obține un alt mandat, dar nici nu-și imagina că l-ar fi propus tudorel.
  E destul de urat ce a pățit johanis cu el, că l-ar a cam aparat, dar așa e cum a zis Băsescu…când propui un procuror general e bine sa fie mai tânăr, că sa fii sigur că nu are un schelet din perioada comunistă.

  • Groparu Reply

   Da, dar vezi, e periculos cu ăștia tinerii, nu știi ce valori morale necunoscute au și se-ntorc chiar și împotriva ta, vezi Codruța și Băselu’: iubire la prima vedere, apoi când i-a luat-o pe Nuți de lângă el s-au schimbat perspectivele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *