Mdap.

Belgradu’ e un oras plin cu sarbi, finca se afla in Serbia.

Intre Romania si Srbska tre sa prezinti pasaport, ca nu mere ca la Altex, credit numa’ cu buletinu, ce, va credeti la mol?

Asa.

Deci la sarbi la revelion inca de la ora 11 se dantuieste ca in Romania cand e nunta in toi. Si mai ales fomeile (care iz faine de pici!) se dantuiesc ca niste iele de zici ca amu-amu isi rup condurii, si masculii stau si beau la masa, asa cum sade bine barbatilor.

Sarbii nu or auzit de alta mancare decat de carne. Ei mananca carne cu orice, chiar si cu alta carne. Sa vedetz numa cum se invartea un porculain cat un bivol in protzap, ca si sfârâia ca nesimtitu’!!!

Asa.

Belgradul e un oras foarte frumos, dezvoltat pe raul Sava, cu arhitectura frumoasa, si – cel mai important – cladirile borbandate de fratii americani in razboiu’ ala pentru Kosovo or ramas nerenovate, marturie a lucrurilor bune sau nebune facute de Unchiul Sam (cum era faza aia, “bombing for peace is like fucking for virginity”?) Se mai poate vedea si azi maternitatea borbandata din Belgrad (!), ambasada Chinei – care arata ca dupa razboi – si alte shele.

Bine-nteles ca eu nu aveam cum sa vad toate astea finca mie mi-o expirat pasaportul in octomvrie anu’ trecut, si am vazut asta cand eram deja in tren, deci nu am putut traversa granita, deci am ramas in Timisoara si am beut si mancat la Taverna Sarbului cam ce am descris mai sus, adeca carne aproape goala.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. eugen Reply

  am fost in Serbia de cateva ori. Am petrecut alaturi de ei, dupa Razboiul din Kosovo…dupa ce se imbata, devin dramatici, canta cu totii despre razboi, despre patrie. In rest sunt oameni ok, sufletisti si prietenosi.

 2. Motociclistul Reply

  Motociclistule imi pare rau dar momentan nu fac schimb de link-uri. Te voi anunta eu dupa ce fac calculele! Merci de intelegere

 3. Motociclistul Reply

  imi pare rau am scris gresit la copy paste doresc sa fac un schimb de linkuri in blogroll cu tine postez zilnic si incerc sa devin si eu un blogger adevarat ! multumesc daca doresti te astept sa postezi la mine cum sa te trec daca e trece-ma Motociclistul !

 4. zdranga Reply

  Mi se pare mie sau pentru Serbia ai fi avut nevoie si de viza, oricum? sau de niste slujbe eventual, sa scapi tefer din chefurile lor sau de vreo intoxicatie alimentara? asta desigur pentru neexperimentati…

 5. Mih_nea Reply

  credeam ca ti-a placut prea mult si nu te mai intorci, dac-am vazut ca s-a facut miercuri si n-ai scris. Da’ las’ ca si Timisoara e frumoasa, si mai putin bombardata…

 6. Andrei Crivat Reply

  ma, motociclistu ala a scris la mine FIX aceleasi doua mesaje. deci si ala cu din greseala am dat copy/paste
  mno, asta chiar ii tare, mo :))

 7. nenea cosmos Reply

  toata cultura mea generala si deasemenea si generoasa zice ca la sirbi se trece inot. de pasaport n-am auzit nimic. deci groparul nu stie sa inoate!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *