1. Curtea Suprema din Australia a decis că un cimpanzeu amenintat cu evcuarea dintr-un adapost nu este o persoana si nu poate primi donatii. Desteptilor, daca un cimpanezu nu e persoana, de ce reciproca e atata de des valabila?

2. Cat trebuie fiert un ou? Jumatate din tinerii britanici nu stiu cat trebuie fiert un ou: 3 minute. Ei, aflati ca sunt necesare 3 minute numai daca introduc oul in apa deja clocotita care sa nu acopere tot oul, ci numai 60-70% din el, si cu sare in ibric (sarea intareste coaja oului) – daca nu, oul se crapa. Iata, daca erati englezoi acuma v-ati fi aflat in jumatatea celor care stiu cata vreme si in ce conditii trebuie fiert un ou moale (spre deosebire de autorii articolului).

3. Basescu a aprobat inceperea urmaririi penale impotriva lui Adrian Nastase (mamaaa, ce mic ai ajuns!), Tudor Chiuariu, Paul Pacuraru, Traian Remes, Miron Mitrea si Zsolt Nagy. Miroase aaa… ăăă… ce miros îi asta? Nu vi se pare ca miroase a inceputul campaniei electorale? Si nu vi se pare ca din cauza lui Nagy UDMR-ul va spune ca asta e un atac murdar impotriva maghiarilor din Romania?

4. Oamenii de neştiinţă au descoperit cel mai mare rozător care a trăit vreodată pe Terra, undeva în America de Sud. Noi l-am descoperit de mai demult, în persoana unui guzgan rozaliu.

5. Tot mai multi angajati in companii private devin workaholici, deci nu sunt singurul. In contemplare, io stiu tot mai multi angajati intr-o relatie pe viatza care devin alcoolici.

6. Portughezii nu-si revin de ce preturi vad in Bucuresti. Ba Lijboa people, asa-i ca si voo va vine sa meretz in Spania la capsuni?

7. Nokia a produs primul telefon in România, un Nokia 1208. Presedintele micii afaceri de apartament finlangheze a declarat, vadit stanjenit: “Daca stiam ce fiţoşi sunt românii când e vorba de telefonul mobil, făceam o fabrică de iPhone-uri!”

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. Mih_nea Reply

    eu as fi workoholic doar daca asta ar insemna ca mi s-a intamplat sa mai beau la munca 🙂
    asta pe vremea cand aveam colegi mai mishto, ca ashtia d-acu’… 🙁

  2. Groparu Reply

    Deci si io am zis ca unii colegi merita o injectie cu votca dizolvata in viagra fix in cap!

    Nu-i va face mai meseriashi, da’ sigur ii va omori 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *