Ni ce cabana faina are Vlad Tepesh:

dsc00722.JPG

N-am putut pescui, nu din cauza ca eram prea beti, da’ mai ales din cauza ca o plouat la greu, sh apa avea asa, o coloare cacanie, diuretica chiar.  Numa Vladivistok o pescuit neshte cleni dilăi, pe care i-am sh executat cu legume, stropiti din belsug cu un vin de o calitate foarte neindoielnica. Da’ nu asta e cea mai tare faza de weekendu’ asta.

Am cumparat o galetusa cu 4 kile de zmeura la un pret care bate la cur orice alta afacere: 20 lei, cu tot cu recipient. Se-aude, Vantule, Tiriacule sh Becalilule? Sunteti pepsi, buey! Sh dupa aia l-am blastemat pe mocanul tuciuriu care mi-o vandut-o, ca am avut nevoie de 4 ore ca sa sortam spurcaciunile din zmeura de zmeura aia care mere la gem de dulceatza, cu care am sa ma dreg io diminetile de sambata, cu mult lapte sh omleta. Da’ nu asta e cea mai tare faza de weekendu’ asta.

Ne-am innamolit ca neshte porcine in drumu spre malu lacului, sh cativa dintre noi erau chiar sa cam puna frana cu barbia; uitati-va numa’ sh voi ce porcaiala se stransese pe pantoafe!

dsc00654.JPG

Clar ca atunci cand o eviscerat clenii, Vladeasa o aruncat pe toate fetele bashicile alea din peste care is umplute cu aer, sh astea fugeau prin ploaie mieunand de excitement. Da’ nu asta e cea mai tare faza de weekendu’ asta.

Am jucat Mafia, sh in tura in care io am fo’ mafiot am castigat, i-am terminat pe cetateni pana la ultimu’. Da’ nici asta nu e cea mai tare faza de weekendu’ asta.

Cea mai tare faza ne-o zis-o un nene care lucreaza la Ratuc.

Zice ca era un sofer proaspat angajat care lucra pe 43; sh cum cobora el asa dealu’ dintre Zorilor sh Manastur, urla in microfon: BAAAAAA, TOATA LUMEA PE PODEA, CA NU MAI AVEM FRANE!!!

Clar ca cetatenii s-or aruncat ca supt bombardament. Io, de exemplu, daca eram acolo, m-as fi aruncat pe fiecare studenta din autobuz, pe rand.

Sh ajung astia la poalele dealului, dupa ce o facut nenea soferu’ neshte janseuri mai ceva ca un Schumi; sh pune o frana d-aia brusca, sh racneshte: BAAA, PROSTI MAI SUNTETI! Sh o sterge rapid din autobuz, ca lumea deja alerga sa isi rupa mana in dantura lui.

Aceea a fost ultima lui zi de lucru ca sofer pentru Ratuc.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. raluca Reply

  mah, deci nu in tura in care ai fost tu mafiot ai castigat, ca in tura in care am fost eu mafiot. ca eu am dus greul. a se mentiona pentru precizia cartilor de istorie care urmeaza a fi scrise

 2. Dãnilã Reply

  BÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃ, cea mai tare fazã de weekendu’ ãsta a fost concertu’ lu’ UDO !!!!!!!!!!!

 3. Groparu Reply

  @ raluca: da’ tu crezi ca e usor sa fii barbatul din spatele geniei?

  @ de aia: sh io am vrut sa intreb ca de ce nu-i papucu’ epilat! Noroc ca adevarata valoare nu zace in picioare, ci intre. Parerea me.

  @ Danila: da, ma, io as fi preferat sa fie Uscato, da’ tat weekendu’ numa o plouat, bag p***

 4. mumuland Reply

  trea cu soferu e vrajeala.. in rest bravo tie ca…….. ai ce ai cu lacu ala…

  iz io ma.care io? asta : 😉

 5. Vlad Reply

  mumuland : io-l cred pã Faur!
  de aia: ala-i papucu meu…si peru ala ii mandria Tarnita ca-i cu pedegree.
  noa in rest o fo numa bine la weekend….respect pt pastila din babanu ca n-are efecte secundare gen durere de cap si alte dume

 6. Groparu Reply

  @ mumu: nu, mah, nu e vrajeala, ca ala asa o zis, ca nu e

  @ sabina: da! sh urmeaza o noapte la fel de normala!

  @ ania: da, le-or pus extraterestrii!!!

  @ vlad: da, mo, oare n-am putea bea derect pastila aia?

  @ Radu M: mo, tat lacu’ e plin! da’ plin-plin! numa’ daca esti gajica si iti cauti peste io zic ca nu ai nimerit bine, asa ca da mai departe vorba, ca daca le trebe, sa ne caute pe noi

 7. octa Reply

  serus,
  numai am vrut sa va zic ca mi-i ciuda ca nu am participat la smida, editia 2007

 8. Radu M. Reply

  @groparu Multam fain, `oi merge si io saptamana asta sa le dau in gura aia mare si shtirba..:]…numa` ca io-s pescar profesionist si s-ar pute` sa nu prind..:)..

 9. Groparu Reply

  @ octaaaaaaa!!!!!! we missed uuuuuuuuuuu

  @ radu m: man, rahat in straitza! daca nu aghetzi nimica, ori stai pana vin studentele, ori da o tura pan’ la Costineshti, ca e var-mio acolo, sh zice ca e femeile… ptiu, conditiile faine!

 10. Emaginatoru Reply

  Hai bey ca de faza cu patrushtriu treia sa scrie in ziar si deci as fi auzit si io ca am cativa pretini care citesc. Da uaricum ii fain. Si de nu-i adevarat.
  In schimb adevarat e ca tenecu ala e mishto.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *