1. Ziceam acilea de Silvan, albanez de felu mariei sale, care ma cam enerveaza finca daca s-ar enerva, ar canta la chitara aia sh cu omuletzul din gat, cu urechea, cu sfarcele sh cu firele de par din juru buricului; dotat cu un ego cat evreu’ ala, iceberg, de o scufundat Titanicu’, a reusit fie sa ia locu’ I cam pe oriunde a mers, fie sa fie dat afara din concurs finca un nene (da, ma, era inginer! aia nu insamna ca toata rasa lor e gresita) o zis ca “Silvan canta versuri obscene, cu o curva ordinara!” Nenea respectiv este shaful Casei de Cultura din Ieshi, si eu personal il respect pentru ca rareori mai vezi asemenea mostre de intelectualism feroce. Silvanismele de la Folk You le puteti vedea dand click aici.

2. Mishonca, aka Davie. Io cu asta sunt pe flash, sh e foarte greu sa fii pe flash cu cineva cand canta. Stiti cum iti dai seama ca cineva e meseriash la chitara? Ca nu incearca sa iti deie peste nas cu piesele lui, pe care numa el le stie; in plus, te mai si intreaba “No, ba, ce mai cantam?” Ca sa va faceti u pic idee de cat de Mish e meseriashu, ia vighetz acilea piesa “Scrum”, pe care o respect, finca de fapt i-o doamna. Sh sunt super mare fan piesa asta, sh Mishu o canta super.

Sh Groparu, ca de obicei, se crede super meseriash si finca are asemenea oameni in lista la YM.

Finca ma uit in ochii lor, ma admir cum ma oglindesc si imi dau seama si eu, de fapt, cat pot fi de meseriash.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Vlad Reply

    mie nu-mi place de silvan cum canta…..si se si prea ataca ca o mironosita , oricum asta-i decat flashu meu propriu si personal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *