În timp ce unii locuitori ai frumosului oraș umblă iarna desculți în frig, primăria Câmpia Turzii nu stă cu mâinile-n sân și face planuri de dezvoltare sustenabilă. În acest scop, lansează un concurs pentru desemnarea imnului orașului. Ca orice oraș turistic care se respectă! Pentru că, dacă nu știați, Câmpia Turzii este noul Karlovy Vary, are și fost combinat de sârmă, nu ca amărâții ăia de cehi.

Cum ne dăm seama că procesul ăsta are iz de țeapă? Păi, câștigătorul va fi ales prin achiziție directă, iar cerințele pentru a câștiga cei 23.000 de lei puși la bătaie sunt simple: piesa trebuie să aibă exact 4 minute și 7 secunde (nu neaparat manele, dar ceva să placă, dom’ne, la toată lumea).

Când ajung sâmbătă la Câmpia Turzii, o să le spun cetățenilor că de acum încolo au imn, deci problemele lor sunt rezolvate, vor veni puhoi de turiști japonezi care vor crea locuri de muncă și prosperitate pentru multe generații de acum încolo.

Știre via Turda News.

Între timp, mai avem trei zile de adunat haine și încălțăminte pentru copiii din Câmpia, plus jucării + rechizite + obiecte de igienă și orice altceva mai aveți de dat. E-mail la groparu punct ro la gmail punct com, transportul e aproape 100% rezolvat, dar îmi doresc să am o basculă întreagă de donat și să fac 15 drumuri cu Opel Corsa decât să las vreun copilaș fără cadou. Haideți, că vin sărbătorile pe noi! 🙂

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. remus Reply

    mai bine strangeau toti copiii sarmani, inregistrau un imn acapella, plateau familiile nevoiase din baniii aia + incepeau o campanie umanitara cu obiective cocrete de ajutoare.etc.
    Asta trebe, obiective concrete. gen. le cumparam locuinte modulare. Din partea lor (a nevoiasilor) se solicita pregatirea amplasamentului (sapatura + adunat de pietre), etc. asa ii si ajuti, si ii pui si pe ei sa se ajute.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *