Hashtag-diez-confuz este prima carte gay la a cărei lansare am participat. Scrisă de un autor gay de numai 22 de ani, Alex Andronic.

Lansare confuz cluj alex andronic lorena lupu

M-am dus să-l întreb ce vaccin l-a îmbolnăvit de homosexualitate, ce fior a simțit prima dată când a văzut doi bărbați care se pupă și cum a fost molipsirea de această boală, nu-i așa? Și de ce vrea să adopte copii ca să-i îmbolnăvească și pe ei?

Nu. Am fost să văd cum e, și așa era o după-masă leneșă de sâmbătă și deja făcusem groapă în capanea.

Și, la evenimentul moderat în birtul Insomnia de Lorena Lupu – la fel de incisivă în realitate ca pe blog -, am avut ocazia să descopăr un tânăr foarte calumea, frumușel, gay neflamboyant și foarte asumat. La 22 de ani. Trăiește de ceva ani de zile în Danemarca – prima țară care a legalizat pornografia, dacă e pân-acolo – și asta, că vrei, că nu vrei, oarecum te mai destupă la minte. Știu asta pentru că, dacă mai țineți minte, am stat și eu acolo, ca bursier, 5 luni de zile, și am revenit alt om: mare parte din deschiderea mea către Occidentul decadent de acolo mi se trage (da, acolo mi-am explorat și mai adânc lesbianismul meu intrinsec).

Cartea (am citit-o dintr-o suflare, a doua zi, pentru că te prinde!) descrie momentul în care eroul alunecă, aventuros, pe panta descoperirii de sine. Se citește ușor, se adresează tinerilor, abundă în erotism de ambele orientări și nu aș recomanda-o minorilor. Cititorilor necopleșiți de (false) pudori, în schimb, le recomand să o citească, pentru a căpăta și o altă perspectivă asupra – cum să-i zic? – fenomenului.

Scrisă de un tânăr de 22 de ani, să nu uităm.

Lansare confuz cluj alex andronic lorena lupu groparu.ro
Lorena Lupu, tânărul autor și bătrânul blogger

Cartea costă 40 de lei și se poate comanda de pe contul lui de Facebook. LE: A, și o parte din încasări se vor duce către 1 leu.org, pentru construirea unui spital de copii!

PS: Și ceva interesant.

 

 

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. mac gregor Reply

    Nu imi place homosexualitatea, si mi se pare o porcarie.

    N-am nimic impotriva indivizilor respectivi, in schimb.Am mai avut pe unul pe altul printre colegii de lucru. Consider ca este o chestie privata.

    In schimb Lorena Lupu chiar ii o persoana interesanta. Nici n-am stiut ca mai are blog 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *