Stimată doamnă primăreasă

Tocmai am discutat cu niște elvețieni, băieți finuți, despre festivaluri, maratoane și alte festivaluri satanice care au loc anual aici, în țara cantoanelor. Și mi-au spus niște lucruri care m-au speriat de-a dreptul! Și vă rog și pe dvs. să vă stuchiți în sân, să invocați niște mucenici, să faceți niște cruci cu limba și să vă uitați la filmulețele astea de mai jos, ca să vedeți și dvs. ce se întâmplă în această țară păgână și pedepsită de Dumnezeu cu asemenea grozăvii!

(bărbații pot sări direct la filulețul următor)

Câteva chestii:

– parada de la Zurich are loc de 25 de ani;
– participanți: pe la vreo 800-900.000, mulți dintre ei turiști (ei zic că sunt pe la vreun milion, dar posibil să exagereze ca la Teleorman);
– tot orașul, inclusiv gara, devine o scenă uriașă, că nu mai prinzi trenul de Filiași decât peste 6 ore;
– mașinile nu mai au nici o șansă la fericire;
– lumea vine inclusiv cu trenuri în care se țin party-uri speciale;
– se pupă femei cu femei, ceva de speriat;
– e plin de septuagenari care se distrează și ei pe muzică tehno diavolească;

Și, pentru că pe nimeni nu-l pârlește de ce face celălalt, se mai întâmplă și următoarele:
– pentru că toaletele nu prea ajung, lumea se mai duce și la râu și nimeni nu se ofuschează;
– poți consuma substanțe halucinogene chiar în fața poliției (mno, amu fiecare cu piticul lui; da’ să nu te prindă că vinzi, că e bai!);
– există un laborator specializat care analizează pilulele înainte să le bagi în venă. Dacă e să mori, să mori de la supradoză, nu pentru că înghiți pastile contrafăcute, din pipi de catâr marocan.

Mno. Mie astea nu-mi plac defel; așa că le-am spus tuturor elvețienilor (băieți finuți, după cum ziceam) să facă bine să-și trimită edilii la noi în capitală, să ia aminte de la dvs. cum se face treaba!

În încheire vă doresc cu drag cele sfinctere,

Al dvs. sincer,

Groparu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Preafericitul Reply

  Bun,si la Sensation White,in Amsterdam,e lume care se drogheaza la greu,si-o trag pe dinapoi prin tunelurile stadionului,si-o iau in gura tot asa,mai ferit,sa zbantuie ca disperatii intro pseudofericire amorfo-idioata conferita nu de festivalul in sine,ci de substantele injectate sau luate pe cale….orala.
  Bun,si acum tu ce-mi sugerezi?Ca trebuie sa preiau modelul decadento-subuman din tarile astea vestite pt.prostitutie,trafic de carne vie,pedofilie,pornografie,consum de droguri,limbism&curism,sado-mazo?
  Pe bune?Cui ii trebuie asa o “fericire”??

 2. mda Reply

  @2Preafericitul: nu te-ai prins, groparu le posteaza la plezneala, el e de fapt un baptist raspopit 😉

 3. Preafericitul Reply

  Doar unu a fost raspopitu.Toma Caragiu.
  Ce-i ala baftist?Unu care crede in…..bafta?

 4. Preafericitul Reply

  Special pt. admin-admir(!) apetenta ta pt.tot felul de idei care mai de care mai bengoase.
  O recomandare:cand ai tu un pic de timp liber,du-ti copiii intro clinica de dezintoxicare,unde sunt internati dependentii de droguri&alcool&sex!
  Asta,asa,ca sa-si faca o impresie pt.viitorul pe care il propui.Si sa asiste si la scenele oribile de sevraj ale “fericitilor” participanti la festivalurile carora le faci reclama pe blog!

 5. neamtzschantz Reply

  @preatristu
  de baut bea toata lumea, alcoolicii sint putini.
  sex face toata lumea, dependenti de sex sint si mai putini.
  la droguri depinde de droguri. marijuana nu da dependenta numa daca bagi cinci cuie pe zi un timp foarte indelungat eventual. personal nu cunosc in germania absolut nici un om care sa nu fi luat ocazional iarba.
  cei care merg la festivaluri si consuma ceva ocazional nu o sa ajunga niciunul in situatia de a intra in sevraj ca nu sint dependenti.
  de ce nu vorbesti tu de chestii la care te pricepi daca o exista asa ceva.

 6. Preafericitul Reply

  Chiar sunt fericit cu asta.La mai multe!Un oras poluat&infectat nu poate gazdui o competitie de asa nivel.Avem un picior de plai,o gura de rai,locuri unde alergatorii se pot ozonifica,in lupta lor cu km.
  Tine-o asa,fii rea

 7. plecatcuvaca Reply

  @preafastacitu:

  Intr-adevar , traim intr-un colt de rai in care nu exista trafic de carne vie. Nici macar in Gara de Nord. Nici pedofilie nu exista, inclusiv in centrele de plasament. Si nici nu e nevoie sa existe centre de testare a substantelor psihoactive sau de asistenta a celor care le folosesc. Pentru ca se stie ca aici nu exista altfel de persoane, iar daca incearca vreunu , sigur se curata in cateva zile si n-apuca sa dea in cap pe strada pentru bani de doza.

  Exista doar niste baieti alesi o data la patru ani a caror job e sa ne reaminteasca faptul ca aceste lucruri nu exista in acest colt de rai.Pentru ca alti baieti, care nu cred deloc aceste lucruri, ba chiar le administreaza,
  si care ii finanteaza pe primii, sa prospere,

 8. remus Reply

  Apoi in filmuletele tale nu prea se distreaza lumea. Distractia a fost la EC si Untold. si pentru data viitoare mi-am luat multe accesorii la GoPro ca taaare faine is unele chestii filmate full HD la 60 cadre pe secunda. Nu prea pot sa iti fac share la filmarile mele, ca ai avea de scris cat pt 3 bloguri. alea postate pe pajina mea de FB is pepsi 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *