Printre raportări trimise la CNC, plăți efectuate către oameni și alte proiecții prin țară mai mult sau mai puțin anunțate, iată o parte din montajul de making of al filmului! Da, sunt emoționat 😀 Și da, ne mai puteți încă vedea/cumpăra pe vimeo.com/ondemand/filmulusturoi.

PS: Știți voi, Like, Share, RT… pliz! Căci spuneți și voi dacă ăsta nu este cel mai tare making of al unui film românesc EVER!


Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. cristi Reply

    Mulţumesc. Am văzut making-offurile toate pe youtube, şi mi-au plăcut mai mult chiar decât filmul; aici se văd actorii în naturaleţea lor. Dar tare mult aş fi vrut să văd un making-off cu copiii la cinema, când vorbesc deodată şi repede. (pe la finalul filmului). Apropo, ce s-a mai întâmplat cu Sebi şi Darius? Au ajuns actori? Pe Darius l-am mai văzut pe youtube cântând la vioară. Şi încă un amănunt. Sunt din Dej, cunosc Clujul bine, şi am fost şi la Gârboul de Sălaj, am un prieten acolo. Încă odată, mulţumesc pentru film.

  2. cristi Reply

    Scuze că intervin din nou; înţeleg că sunteţi foarte ocupat şi probabil că veţi citi comentariile după ce veţi avea timp; aş avea o rugăminte. Dacă cumva mai aveţi filmate secvenţe de making-off sau mai ales bloopersuri, cred că vor fi foarte apreciate. De mine cu siguranţă. Le-aţi putea pune, când aveţi vreme, pe youtube? Eu am văzut making-offurile (8 la număr) pe canalul „Filmul Usturoi”, şi m-am şi abonat la canal în caz că mai apare ceva acolo. Am văzut până acum filmul de 3 ori şi încă mai vreau să-l mai văd. Interpretarea copiilor este genială (dar nu numai a lor). În sfârşit am văzut şi eu un film bun.
    Mulţumesc mult!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *