Vă salut cu respect, stimate domnişoare, sărumâna, sărumâna, ce mai faceţi?

Fraţi clujeni, s-a dat chemarea la oastea cea mare! E timpul să rulăm mai departe campania care ne va consacra pe noi, clujenii, drept cei mai iubăreţi dintre români! Dintre români am zis? Dintre balcanici! Pentru că, după ce vom câştiga titlul olimpic naţional, va trebui să le dăm clasă şi altor oraşe din Bulgaria, Grecia, Cipru, Serbia.

În acest război ne luptăm, pe plan local, cu Bucureştiul, adică cu Chinezul-China-Birta, cu Iaşiul, adică cu Cătălin Baciu, cu Constanţa, deci Joie Negru, şi veşnica rivală a Clujului, Tomata cu Scufiţă. Sau Timişoara, cum s-ar zice. Război pe care-l vom câştiga, fireşte, detaşat şi lin. Lin ca o rolă de film erotic franţuzesc din anii ’70. Ca un trabuc gros rulat între coapse exagerat de fine de cubaneză. Ca o pană ghiduşă plimbată peste spinarea arcuită (mă rog, unii folosesc toată găina).

Dar pentru asta, am nevoie de ajutorul vostru: nu să vă filmaţi în timp ce… ştiţi voi, ci să îmi spuneţi mai departe de ce merităm noi titlul – printr-un comentariu la acest articol, şi eu voi desemna câştigătorul, autorul celui mai spumos text. Care va primi cadouri surpriză, gen kituri de lovemaking. Mai multe informaţii – aici.

Dacă vă loveşte inspiraţia, puteţi să creaţi conţinut pentru Instagram, Twitter, Facebook, blog şi să nu uitaţi să folosiţi hashtagurile #LoveVille 2014, #Durex, #Prezervative, #Cel mai iubaret oras. Do it for Cluj!

Dar mai ales nu uitaţi să vă protejaţi.

Câştigătorul postării anterioare este Boierul Barbă, un adevărat fante, cu comentariul acesta.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Marian S Reply

  Auzi, da` niste frigidere nu dau si ei? Sau niste TV HD pe LED, ceva util la casa omului. Ce naiba, vine o vreme…

 2. boierul barba Reply

  Vai domnu’ Marian … cata dreptate aveti !!! Se vede de departe ca in sirul dumitale de lucruri ordonate dupa importanta este si tavaleala dar cum bine spui , “vine o vreme sa te uiti in jur sau si pe pereti cand faci sex , deci ar fi bine un frigider,ceva tvhd sau macar plata unor meseriasi pentru o zugraveala , ca se intampla sa primesti si observatii in legatura cu tencuiala tavanului in timpul unei partide de dezmat pacatos.
  Acuma cred ca ati observat ca de cand Groparul mi-a dat importanta , brusc mi-am ingrosat vocea si ma simt mai important pentru cei din jur , sau chiar mai destept cu pretentii de sursa de judecati de valoare … ca orice atentie cat de mica data unui neuron labil ii schimba definitiv functia. Deci cerinta dumitale o sustin de pe pozitia mea , mai sus descrisa , asa ca o masura suplimentara sa nu ma trezesc castigator de nu stiu ce guma cu gauri cu care sa bage boiereasa mea la cutiuta oarece banuieli ca am escapade amoroase in debaraua de langa bucatarie , in timp ce ea bate covoarele ,ca nu ar fi etic la egalitatea intre sexe. De aceea zic grija mare ….sa nu fie necastigul mai mare decat castigul , ca asta in sex este foarte frecvent , ca sa nu zic chestia aia cu kilogramul de carne epilata.
  PS – Gropare ai si probe paractice din piata pubica locala sau la nivel judetean ??? lumineaza-ne , ca sa stim , ca asta presupune oarece antrenamente in echipa.

 3. Bucătarul leneș Reply

  Păi nu-ți zâsăi? Cine mai are aer liber cu extratereștri și întâlniri de gradul trei (când nu se vede în zare mașina de la secția 5, care pare să patruleze cam des noaptea pe Donath la vale și apoi mai sus la deal, spre Hoia)?

 4. La noi, în Italia | Blog de nebun simț Reply

  […] avem un advertorial-două (bloggerul e blogger şi-n vacanţă!), şi vedeţi că mai am de dat un cadou de la Durex şi nişte tricouri. Oricum, vă rog să adresaţi o scurtă rugă la Dumnezeu pentru fericirea […]

 5. spi`oana Reply

  Pai noi Cluju meritam, hai sa-ti zic de ce:
  – cand te plimbi seara, asa, dupa miezul noptii in oras, sigur gasesti in parc pe o bancuta un cuplu care n-au unde
  – daca e prea frig sa-i gasesti in pat, vezi 4 picioare la wc intr-un bar
  – daca e destul de cald ii vezi in iarba, ca doar avem destule evenimente prin parcuri sa-i ignore lumea

  Oamenii astia ar face sexulet si-ntro cutie de chibrite, numa sa o aiba. Pai pe bune ca orasul asta este plin de hormoni, n-ai vazut cati copii mici apar in decembrie pentru ca barbatii n-au bani de flori in martie; sau in septembrie pentru ca a uitat sa cumpere cadoul de Craciun.

  Nu stiu cum e in alte orase, dar in Cluj, ii vad cu ochii mei, dar asta doar cand sunt pe partea gresita a usii si numar picioarele 😳

 6. Zi-mi de ce Love-Napoca şi îţi dau un premiu Durex | Blog de nebun simț Reply

  […] Aşa cum vă spuneam şi înainte, am de dat un cadou surpriză de la Durex celor care susţin cel mai mare oraş din Transilvania cu trăsură de unire (un simbol falic extrem de evident, fireşte!) în competiţia #LoveVille. Dar pentru asta cer ceva de la voi: o idee. Aşadar, dacă ar fi să promovezi Clujul ca o capitală a sexului, cum ai face-o? Care ar fi brief-ul? Cum ai justifica alegerea, de altfel, îndreptăţită a oraşului nostru? Fă-o, pentru că am un premiu special de la Durex de dat! Şi, poate, cine ştie, ne preiau ăştia de la “Cluj, capitală culturală europeană”, şi chiar ne duc oraşul în liga aia cu hâţa-hâţa, tulai, Doamnie, bine-i. […]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *