Durex (hehe… hehehe! Durex) a pornit o vânătoare prin așternuturi pentru a desemna cel mai sexologic oraș din România. Din dragoste pentru Cluj și din amor pentru iubire (da, iubim dragostea!), haideți să punem Clujul în topul celor mai erotice orașe din patrie! Pentru că merită!

Și pentru că suntem cei mai viteji și mai drepți dintre draci.
Racheta

Pentru că orașului Cluj i se mai spune și Testosteronapoca.

Pentru că știm așa de bine să ne iubim, că nu ați citit în presă despre accidente sexuale jenante petrecute la Cluj.

Pentru că avem extrem de mulți studenți și fiecare tânăr a făcut, cel puțin odată, sexuleț într-un cămin de fete, în ciuda portarului ;i regulilor draconice de la intrare. Pentru că știu oameni care au urcat pe cearșafuri la etaje de la care se cam moare din căzătură numai și numai pentru o feliuță de iubire.

Pentru că de mai multe ori nu am putut dormi noaptea de la gemetele care veneau din sala dușurilor, în căminul meu de băieți.

Pentru că avem pereți subțiri prin care se aude totul.

Pentru că Cetățuia și Făgetul sunt adevărate meleaguri ale iubirii și întreg orașul e plin de monumente erecte – Monumentul Memorandiștilor, Avram Iancu, obeliscul din Piața Muzeului, ca să nu mai zic că toți ceilalți sunt prezenți cu simbolul falic în mână.

Pentru că unguroaice frumoase, ucrainence incredibile, săsoaice zdravene, etnii rome oacheșe, secuience dependente de amor, cehoaice fierbinți, slovace superbe, italience guralive, și mai nou evreice, arăboaice, chinezoaice și coreence, indience și pakistaneze, iranience, suedeze, franțuzoaice și nemțoaice, ca să nu mai zic nimic despre moldovence, oltence, bucovinence, bănățence, un adevărat turn Babel al lui Priap!

Așa că: spuneți-mi în comentarii de ce credeți că orașul Cluj merită titlul de capitala iubirii. Dați Like, Share, povestiți-mi aventuri sexologice care ne fac să râdem. Spuneți-mi care e cel mai nebunesc loc în care ați făcut sexuleț. Folosiți, pe Facebook și Twitter, hasgtag-urile #LoveVille 2014, #Durex, #Prezervative, #Cel mai iubăreț oraș. Publicați poze cu hashtag-urile astea pe FB și Twitter, comentați aici, pe site și pe pagina mea de FB sau pe pagina Durex, orice, numai haideți să nu ne lăsăm la constănțeni, bănățeni, moldoveni sau – Doamneferește! – la mitici! Pentru pacea din lume, pentru orașul vostru, pentru o viață mai bună, pentru o pensie mai mare!

Hehe, am zis “mai mare”.

PG2098_imagine-bloggeri_Cluj_PR&Events_1-2_L_05iun

LE: Şi, ca să rup eu gheaţa: da, recunosc. Costineşti. La epavă. Pe plajă. Într-o noapte atâta de neagră, că nici acuma nu sunt sigur că asta am făcut. Nu am putut chiar unde se sparg valurile, că era foarte frig şi apa rece. Şi a doua zi chiar a plouat şi s-a stricat vremea, dar cred că nu din cauza aia. Cel puţin aşa sper. Oh, tinereţe…!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Stephanie Reply

  Pacat ca nu te citeste doamna Moni (ex) Columbeanu… 😉

 2. Copilu Minune Reply

  Sexuloi se pune, sau oamenii mari, seniorii, nu se califica pentru campania asta?
  Deci, dupa McD si Duxer ia la tinta segmentul 6-10 ani.

 3. Sorel Reply

  Pentru ca in camping la Făget am facut-o pe “exa” femeie si ea a rebotezat locul don’t făget (forget).

 4. boierul barba Reply

  Eu sustin Clujul ca cel mai de erectie oras al sexului din doua motive :
  1. deoarece sunt un fan al bancurilor cu ardeleni si acestia sunt intotdeauna din Cluj,
  2. daca pentru oarecine sexul e o treaba de intamplare si viteza in placeri, pentru ardeleni e o traba serioasa , facuta gospodareste pe indelete planificata din timp si facuta fara graba.
  Deci eu sustin Clujul si cam un bonus pentru nehotarati ,:
  -Pe dealul Clujului , un ardelean statea asa cufundat in gandurile sale si se scarpina undeva prin spate …si simtind oarece furnicaturi pregatitoare de sex vorbi asa ca pentru sine ” sezi blanda acolo , … asta doara e curul nostru … bre !..”

 5. remus Reply

  =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  sexulet nu e e corect! asta e un diminutiv pentru bipezii “nedotati.” Noi la Cluj/Ardeal/en provence suntem oameni “mari” (exemplu: moi! am 90 kg and growing), iar apetitul nostru este la fel, numa ca nu ne grabim, facem totul pe indelete…stii bancul cu Ion care nu si-a satisfacut nevasta cativa ani,nu? (R: ….. da de ce atata grabaaaa).
  Asa, sa revenim, cel mai cool loc de imperechere la noi la CLuuuuj este un pod de peste Somes si cand zic cool = dublu sens 1= sensul la care ne gandim toti 2=ma refer la cool = rece/frig/te ia cu friguri (dupa transpiratie).

  Apropos, cam putine comentarii pe tema asta, banuiesc ca oamenii sunt timorati, sau oare e un subiect TABUuuu ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *