Îl mai țineți minte pe studentul care lucra pentru o firmă de sondare a opiniei publice? Da? Și io!

Deci într-una din peregrinările sale, ajunge într-un sat din ăla de prin Bărăgan… deci… mno: case de chirpici de la primar până la la clădirea școlii, garduri de uluci sparte până la genunchi, oameni îmbrăcați în trențe, un singur TV în toată localitatea… ce mai, un fel de Africa subsahariană imediat după căderea unei dictaturi militare. A, și multe capre și mulți măgăruși – ca-n Iran, zona aia fără petrol și/sau gaze de șist.

toaleta cu musca
Se jucau și ei “nimerește musca cu jetul”, dar pe bune

Și… intră studentul într-o casă din asta de trebuiau și pigmeii să se aplece până la pământ să nu dea cu capul de streasină, îl servesc oamenii cu o cană de apă călâie și începe interviul: câte găini, câți cocoși, câte ouă are familia; câți copii, câți știu citi, câți știu citi și scrie; câte țiglă pe casă?

Și ajunge interviul la întrebările serioase: sunteți mulțumiți de politicieni?
– Sigur, sare capul familiei. Mie cel mai mult și mai mult și mai mult îmi place de domnul președinte al României Ion Iliescu!

Era în vara anului 2005.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. vadim Reply

  nu-nteleg mirarea. in 2003 presedintele romaniei era tovara…. asta, domnul ion iliescu

 2. Nicu Pavil Reply

  Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre mine.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre minele gasiti pe blogul umanitar:
  http://nicupavil.blogspot.ro/ .
  Va multumesc anticipat!
  Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail nicupavil@yahoo.com
  Sarbatori fericite va doresc alaturi de cei dragi d-voastra!

 3. Ariel Reply

  Tov. Iliescu este de departe cel mai bun președinte de republica pe care l-a vazut omenirea. Ponta a fost insarcinat sa observe si ulterior sa copieze ce-a vazut in Johannesburg pentru Mandela, atunci cand va fi cazul.

  Eu tot zic, ca o asemena somitate ar trebui sa ia cu el tot partidu sa aiba majoritate si acolo in Rai.

 4. Dan Reply

  De pe blogul lui Petreanu:
  “Comunismul a fost rau – 45.5%
  Comunismul a fost bun – 44.7%
  Nu stiu – 9.8%”
  Si uite asa ajung sa ma contrazic cu adolescenti care nu au gustat “beneficiile” epocii de aur nici macar in burta pe ce bine o ducea lumea in comunism. Pe nostalgii ii inteleg ca si eu as fi nostalgic dupa tinerete, dar pe astia mai mici nu. Si nu e ca si cum le-ar lipsi sursele de informare. Cred ca multi asteapta sa zica Dumnezeu sa-l ierte! presedintelui care “a salvat” Romania potrivit invataturilor Scolii regresiste a grupului Intact si colegii de pe vremea mineriadelor. Nu de alta, dar am observat ca doar aceasta trecere naturala in lumea celor drepti face la o viteza destul de mica ce ar fi trebuit sa faca un proces al comunismului.

 5. florin Reply

  Partea proasta e ca in romania nu exista partid de stanga. Toti sunt comunisti, iar dobitocii care merg la vot inca nu stiu asta. Pe oricine votam, tot acolo suntem.

 6. despre melci Reply

  Deci, nea Gropi, asta e chiar o mirare (cine voteaza in Romania?) de care un scriitor cu minim talent ar putea face un scenariu. De film. Sau macar de suuces.

  Te bagi s-au il ia eu?

 7. boierul barba Reply

  Cine voteaza in Romania ?? ,
  … Nu are importanta , e mai important cine voteaza inafara ei ca asa il facura presedinte pe mariner, Branza si ai lui…
  ….Aia e frate Gropare !!! …precum spune Murphi in legile lui : Erorile electorale sunt mai inteligente decat alegatorii…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *