Astea nu-s sfaturile mele, pentru că eu numai un sfat am avut de dat acum vreo 3 ani; și altceva pe subiectul ăsta nu știu, nievastă-mea se ocupă cu gânditul la mine-n familie, io-s numa’ blogger.

Așadar, cele mai bune sfaturi de căsătorie:

 1. Dacă vrei să faci lugu-lugu cu nievasta în noaptea aia, începe de dimineață (nota Groparului: sau desface destupă sticla aia de Prosecco pe care-o țineai pentru Crăciun, zgârcitule!).
 2. Femeile își doresc intimitate și să fie acceptate – bărbații își doresc validare și sexuleț. Dacă vreunul din ei nu găsește ce-și dorește, va căuta asta-n altă parte… (nota Groparului: la pescuit! Mă rog, mai puțin sexul! OK, poate și sexul, dacă ești cu referendumul, nu-i srtres).
 3. …dar nu călca-n străchini – înșelatul picură otravă-n suflet toată viața (nota Groparului: practic, din punctul ăsta de vedere, înșelatul e un fel de soacră upgradată).
 4. O treime din populație va suferi de o afecțiune psihică pe perioada vieții – deci pregătește-te din timp și tratează-te cât de timpuriu poți (nota Groparului: există și varianta în care nu suferi, ci te bucuri de ~) (salut, căluți magenta!).
 5. Uneori, nievasta își dorește doar să o ții în brațe (nota Groparului: așa-ți trebe dacă n-ai desfăcut sticla aia de Prosecco…! Măcar o pălincă dacă-i ofereai, și tot era ceva!).
 6. Cea mai tare mi s-a părut asta: divorțul este ca și când găsești pe stradă o femeie de care nu-ți place absolut deloc și îi cumperi o casă (nota Groparului: moment în care vei avea tu nevoie de sticla aia de Prosecco; și de încă una; și apoi de încă una; OK, acum deschide și sticla aia de pălincă; OK, acum e timpul s-o suni la 3 dimineața și să plângi printre râgâituri, pentru că numai așa poți ajunge subiect de bârfă pe următorii 5 ani în tot cercul vostru comun, că n-o să mai poți aduce o gajică nouă-n gașcă-n veci pururi!).

De unde știu eu toate astea? Păi, de pe platforma aia mai bună decât Facebook despre care v-am tot zis: Quora. Bate la fund Facebook-ul, care acum a ajuns numai o platformă pe care #reziști se înjură cu #pesediștimuiști, datele tale personale ajung la companii iar rușii se gândesc în ce guvern, uniune europeană sau țară învecinată să mai sădească semințele îndoielii în sistem.

A, și acum Facebook au și probleme cu serverele, de parcă toate astea n-ar fi fost de ajuns.

Așadar, făceți-vă o favoare, oameni buni, și treceți pe Quora. Măcar temporar. Mai puțină bârfă, mai multă informație; și la final de zi nu-ți vine să dai foc la cartier pentru că iar te-ai certat cu antivaxerii.

(sursa sfaturilor din postarea de azi)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Anonymous Reply

  desfă, gropărimea dumitale filologică, sticla de prosecco, gâții ei de sticlă imperativă

 2. Carmen Reply

  Quora zice direct “log in with facebook”. O fi traducerea pentru ” îl bate la fund”?

 3. Gaga Reply

  Dau pe Quora : “continue with facebook”. Am iesit.
  Quora e un fel de Cora de la rusi ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *