Poate țineți azi mini-greva, poate nu, dar când secretara doamnei Grapini (care zboară azi cu avionul în România) i-a spus că există riscul ca avionul să se oprească 15 minute în aer și asta e cam riscant, acum biata doamnă caută înnebunită bilet de autocar de la Briuxel până-n București.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. Ada Reply

  Norocul nostru că Robotten se deplasează azi cu…coloana spre Sighii on the ground, deci nu-l paște nici o primejdie! El paște fericit, fără problem că e..vită să meargă cu avioneta!

   • Ada

    Ideea e ineptă ca și aia cu traversatul incontinuu pe trecerea de pietoni. Cretinii creează acțiuni & inițiative … idioate ,demne de retarzi! Adică dacă n-ai canalizare trebuie să te caci în mijlocul străzii că semn de protest??

   • Sorin

    Ei, asta cu ura e discutabilă. În domeniul ăsta campioni sunt radicalii din #rezist, de exemplu ăia care bat bătrâni pe stradă.

  • Sorin Reply

   Azi la protestul de 15 minute trebuia să-și care singur paltonul.

 2. Atti Reply

  Gropare, chiar acum am scăpat dintr-un blocaj infernal în Zorilor, datorită grevei. Eram cu motorul, așa că mi-am făcut loc și am scăpat.

  Interesant au fost reacțiile oamenilor. Cum avansam între mașini spre greviști, atitudinea oamenilor se schimba – cei din capăt, proaspăt ajunși erau aprobatori, cei care stăteau de mai mult timp îi înjurau.

  Concluziile sunt relativ simple:

  1.nu îi enerva pe cei care cică încerci să îi salvezi

  2. caută și tu în plm ceva formă de protest care îți încurcă inamicul, că în afară de oportunitate de hashtag și share, efectul real e zero barat.

  • Groparu Reply

   Nu există protest perfect și nederanjant și ineficient în același timp. Sau, dacă există, așteptăm sugestii!

   • Atti

    Gropare, protest protest, dar cu ce rezultat? Va ajunge Dragnea la zdup cu o secundă mai repede? Voi avea autostradă un centi in plus?

    Înțelege-mă, n-am treabă cu idea de protest, ci cu modul total inutil în care e făcut. Vrei să îi enervezi? 50 de oameni în grup strâns, umăr la umăr la ușa sediului PSD. Care sună non-stop pe toate telefoanele posibile de-acolo. Inundă-le căsuțele de mail. Fă-le imposibilă funcționarea.

    Dar așa? Tulai ce tari suntem, am blocat traficul, ce le-am tras-o la pesedei, share, tag, moooaaaammmă ce-am mai protestat noi.

    Apoi trece momentul, mergem frumos acăsucă și în afara de o autosatisfacere tristă în grup, merg toate înainte.

   • Sorin

    Revoluția, ăsta e protestul aparent perfect. Restul e, scuzați limbajul, o labă tristă (aia care o faci singur). Din păcate, așa cum cred că am mai spus pe aici, nici o revoluție de succes nu a apărut de la mase, ci de la contra-elite, inclusiv revoluția bolșevică (bolșevicii nu erau la firul ierbii, erau parte a clasei politice).
    Masele participă și ele ca echipă de sunet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *