De regulă, cel mai bun sfat despre cum se fac copiii îl primeşti de la cei care nu au copii. Pe bune.

80% din cei care au copii reuşesc relativ uşor, şi din cauza asta pun pariu că nici nu prea îi interesează ce se petrece, de fapt, acolo jos, pe câmpul de bătălie. Habar nu au când trebuie eliberaţi soldaţii ăia albi cu cea mai clar trasată misiune din lume, aceea de a ajunge cu bine la ovul şi de a desemna câştigătorul care va scoate ovulul la cafea în noaptea aceea (ce fac ceilalţi înotători costumaţi în culoarea de asistent medical rămâne un mister pentru mine, că la vremea mea eu am plătit cafeaua).

În schimb, ceilalţi 20% cărora nu le iese şmecheria au tot felul de teorii, pentru că s-au documentat din greu. Şi cea mai ghiduşă am auzit-o de la ceva doctoriţă prietenă cu nevastă-mea, căreia i-am spus că ne dorim o frăţioară sau un surior pentru Gropărelu’ şi care nu a pregetat să ne împărtăşească, cu zel misionar, din experienţa ei:
– Prima dată – vă culcaţi seara devreme şi cât mai odihniţi. Fără alcoale, fără ţigări în seara precedentă.
– ‘nţeles, zice nievasta, care lua notiţe.
– Şi fără să mâncaţi la cină 80 de sarmale!
– …80 de sarmale, zice nievasta, notînd fidel.
– Dimineaţa, puneţi ceasul la 5.
– La 5?
– La 5. Atunci bărbaţii au erecţie negreşit, că visează păduri pline de zâne despuiate; şi herghelia de spermatozoizi rupe uşa.
– …rupe uşa.
– La 5, te vei trezi tu; bărbaţii sunt nişte puturoşi şi nu aud ceasul.
– Aşa deci, zice nievasta.
– Şi… fără încălziri şi preludii şi prostii, pui şaua şi te apuci de călărit! Fără milă, dai până câştigi – la puncte sau la penalty.
– Păi… zice nievasta, că ştie ea ce ştie: dacă nu se trezeşte al meu?
– Aici e partea faină, zice doamna doctor: la strategia asta, nici măcar nu e nevoie să-l mai trezeşti şi pe el!!!

Amu – aşa cum v-am mai spus – Durex vă îndeamnă să faceţi sex cât de des şi de frumos puteţi voi, că vreţi copii sau nu vreţi; şi dacă vreţi să faceţi, o puteţi face pentru oraşul vostru, ca să câştigaţi voi competiţia de împerecheat “Cel mai iubăreţ oraş“, sau LoveVille2014. Pentru că aşa, lucraţi un pic şi la brandul personal al oraşului, plus că doară se ştie că investitorii nu se îngrămădesc în oraşe sterpe din punctul ăsta de vedere!

Şi, dacă tot o faceţi, vă puteţi lăuda sau pe Instagram, Twitter, Facebook, blog sau puteţi surprinde momente iubărețe pe care să le publicaţi – şi dacă şi folosiţi hashtagurile #LoveVille 2014, #Durex, #Prezervative, #Cel mai iubaret oras, atunci vor şti şi domnii investitori ce hram poartă oraşul vostru!

Şi tura asta dau un premiu special de la Durex pentru cea mai bună poveste – comentariul de tura trecută face ca premiul să meargă la Stan Păţitul, care m-a făcut să râd. Hai, sexuleţ plăcut să aveţi, şi încercaţi să nu mai mâncaţi ţigări, alcool şi 80 de sarmale la cină, că vine ora 5 dimineaţa…

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. Copilu Minune Reply

  Stresu, gropare. Stresu e al mai prima dusman al fertilitatii in lumea animala, indiferent de sex, rasa, orientare religioasa, convingeri politice, etc., etc., etc.
  Deci spune-i la doamna gropareasa ca mica voastra problema nu are legatura (doar) cu virsta, viata nesanatoasa (alcool, slanina, sedentarism, nopti pierdute pe net) si exploziile solare, ci si (mai ales) cu STRESU la care va supuneti cotidian, separat, unul pe altul si mai ales dinsa pe matale.

 2. Cad Reply

  La noi a fost mai simplu, chiar daca tot pe la 5 dimineata aveau loc intrunirile pentru al 2-lea mostenitor. Sotia se trezea cu niste fierbinteli puse pe seama calendarului menstrual si simtea ca e momentul sa trecem la treaba, si ce sa vezi, a functionat din prima, a doua, a treia si a patra. toate reprizele In aceeasi zi :).

 3. Groparu Reply

  @ Copilu Minune: pai si daca nu avem stres, cum putem sa-i asiguram viitorului nostru copil nenascut toate conditiile?
  @ Cad: you lucky *******!!!!! Bravo!

 4. Cristi Reply

  Gropare e un banc cu matura, sapun si parfum despre cum se fac copii. 😈 Nu ti-l spun ca ma banezi. 😉

 5. Maddame Reply

  Cel mai tare sfat l-am primit de la urologul la care am fost cu înotătorii domnului la control (noi eram din ăia 20%).
  -Voi trebuie să încetați să faceți copii și să începeți să faceți dragoste, măi tată!
  După care ne-a scris rețetă (o am acasă, cred că o înrămez).
  ”Contact sexual de 2-3 ori pe săptămână CU PRELUDIU LUNG (sic!).”
  Și ne-a trimis acasă.

 6. Adi Reply

  La mine nu merge asa, sa ma calareasca nevasta si io sa dorm ca lemnu’, ca io dorm pe burta sa lateral.
  Daca vroiam sa facem o echipa de rugby, puteam face fara probleme, dar ne-am multumit cu doi baieti, si aia conceputi in zile in care cica nu se ramane gravida (primu’ la Sinaia dupa o zi de schi, al doilea la suparare, dupa Milan- Steaua 4-0 in finala Cupei Campionilor Europeni din ’89).

 7. Marian S Reply

  Mda. Şi eu am un banc explicativ despre motivele pentru care NU se fac copii. În linii mari e vorba despre trădarea spermatozoizilor de către posesorul lor. Cum? Prin trimiterea acestora în alte orificii. 😯
  Dar nu vă spun bancul, că mă trezesc banat. 😎

 8. ionica Reply

  Eh, la mine fu altfel. Ne hotărârăm să dăm bice la soldăței pe maidan, iar acele 2-3-4 zile de foc, rupeam norma. 2 luni de zile, În 2 luni de zile nimic.

  Într-o sfântă zi de sâmbătă dimineața pe la 5-6, s-a trezit figaro, si-a făcut norma de 8 minute și apoi a dormit.
  Ce, ce, ce s-a întâmplat? Nu i-a mai venit ciclul. Na.

 9. ivasca Cristina Alexandra Reply

  CDesde aquí puedes saber más sobre la función del horóscopo

  Elige el menú y escribe el número correspondiente en el [ ].

  [1] Configuración
  [2] El horóscopo de hoy
  [3] Explicación del signo del zodiacoum ramane femeiabxfhje jsjdjdnod sjhsvegoo skskbdbo svvdvdhdhdhdjrbv bdjdu. Jdjdbbduhh jkkkfbh fbdjjxjfjfjj fhfhfhfhfhfhfh …bdhduuejhey kfifoojhhdduuh jdjdjfjjfjjfjjffjfvddhhdhdhdhdhdhdhhdhdhfhfhfhhghfhfdlaoqpwieurfvvMznbMLoñañaowjfbioznNkkwytgwvnzlPqpoqicydecijidtcjvpjphufdtagxh ljñpkpjgitrsqegvhvbmllhfw……..hgztckyiqwjcjazHatxru xtxhcjvkrtgdFybzjdfkdkifkfbfjibx……xbxudjd
  B

 10. Anonymous Reply

  😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😮 😮 😮 😛 😛 😛 😉 😉 😉 😐 😐 😡 🙂 😯 😛 😳 😮 :mrgreen: 😆 💡 👿 😥 😎 ➡

 11. Anonymous Reply

  😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 :mrgreen: 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ ❓ ❗

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *