Era iarnă și nu mai suportam atâta prohibiție la pescuit, deja o luam razna.

Ca să-mi mai ostoiesc dorul de baltă, de țânțari și de neprins pește, intru pe Amazon.com și încep să mă uit la ce barcă gonflabilă mi-aș lua dacă mi-ar da nievasta augusta ei binecuvântare imperială. Nimic pretențios, ceva de umflat și de pus pe baltă și vâslit 50 de metri; să zicem, cam cât ar avea nevoie nievastă-mea să navigheze ca să arunce în siguranță un cadavru pe fundul lacului, dac-o fi să fie (deși sper să nu fie, că nievasta nu poate ridica 90 de kile de carne de blogger nici dac-o cheamă pe soacră-mea s-o ajute; și eu tot capăt dimensiuni rotunde la burtică, bucuțe și obrăjori, ca să le fie cât mai greu, dac-o fi să fie!).

Și dau de o bărcuță cu review-uri foarte bune și mă apuc să le iau la purecat, ca să visez liniștit.


Uitați și voi: dragoste la prima vâslire

Și caut să văd ce motoraș i-ar trebui, cât de solidă e, câte compartimente are, să nu se scufunde cumva tocmai când să-mi arunce nievasta cadavrul… mă rog, să încap eu cu fiu-meu și kilul de roșioară pe care-l vom prinde.

Și dau peste acest review. De 5 stele curate: comentariul unui membru dintr-o gașcă de 9 imigranți sirieni care s-or înghesuit toți pe o barcă de 4 locuri și cu ea or tot navigat în siguranță până or ajuns, ca refugiați de război, în Grecia. No, dacă asta nu e barcă zdravănă, apăi nu știu care e! Uitați și voi, rareori mi-a fost dat să văd un review mai sincer și mai emoțional.

Originalul – de aici.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. ion ion romanul care nu face politica Reply

  OMG..Dupa asa calatorie incomfortabila mai are chef de scris review pozitiv?!Saracutul…

 2. Remus Reply

  …am venit de la mare….
  si cand eram pe punctul ed a pleca in vacanta ma gandeam sa imi iau una ca sa ii duc pe copii 25 de metri in larg, dar daca am comis aroganta de a merge in mamaia, am renuntat, pentru ca in mamaia mergi relax 50 de metri cu apa pana in genunchi.
  As putea sa iti dau un subiect tare fain pentru blog (pentru ca io inca refuz sa imi fac blog ca sa imi scriu gandurile :))) ) despre vacanta in Mamaia versus Grecia si cum ma dezgusta romanii la micul dejun moka de la hotel.

  • Groparu Nemernic Reply

   Grijă cu făcut asemenea aroganțe în RO, s-au mărit plajele și s-a ajuns până în zona curenților, acolo unde pe vremuri era geamandură. Un curent lent merge cu vreo 8 km/h, iar cel mai rapid înotător bagă 6 km/h. Parcă n-aș vrea să te văd la știri!

 3. Remus Reply

  bo$$ is acasa in liniste.
  si de ce sa ma panichez de curent de 8km? cand pot sa fac pluta linistit.
  poate ma duce la o blonda :)))

 4. alunelu Reply

  Ce nume de sirian are reviewer-ul… NICK IRVINE-FORTESCUE.

 5. neamtzschantz Reply

  daca iti pui motor nu-ti trebuie carnet de conducere maritim?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *