Ce gafe mai comite Groparu: păi, la deschiderea TIFF

Așadar și deci, vineri a-nceput TIFF-ul. Întreaga urbe și oaspeții străini și din provincie (adică zonele care încep de la Mănăștur încolo) s-au precipitat să-și dea check in în orașul ăla în care lumea parcă vorbește altfel cu tine, eu m-aș muta la Cluj.

Și Groparu a primit invitație la festivitatea de deschidere – aferim, sărumâna. M-am ferchezuit cât am putut, mno, țol festiv.

Și mă duc cu tovarășul S. la deschidere, că nievasta rămăsese acasă să aibe grijă de moștenitori. Chiar îmi făcusem manichiura cu atenție ca să nu se vadă unghiile de muncitor în grădină și guerrillero împotriva dictaturii melcilor, făcusem chiar duș și aveam cămașă călcată de dinainte de pandemie – ce mai, eram șpais.

Și intrăm pe la intrarea aia de VIP și bloggeri, salutăm în dreapta și-n stânga, ne lipim fără să vrem degețelele de niște păhăruțe cu rosé, și avansăm către zona rezervată invitaților îndrumați de o voluntară.

Și… era un singur rând gol, celelalte deja se cam aglomeraseră. Și la capătul rândului erau niște cetățeni care ne blocau accesul.

Și ce zice Groparu? Ha? Ce zice? Păi, le zice celor din capătul rândului:
– No, haidați, dați-ne voie să trecem! Haidați, acum! Haidați.

Și… ce să vă mai zic, în capătul rândului s-a ridicat și-a făcut doi metri pe culoar să ne facă loc ca să trecem însuși primarul Clujului, domnul Emil Boc, cu soția și tăte cele… și instant mi s-au inundat obrăjorii de sânge și-am bălmăjit niște scuze care au sunat super fals, ce să mai tăt ăsta ni… băi, deci puteam ocoli preț de 15 metri rândul și să intrăm pe cealaltă parte fără să-i deranjăm pe boieri dumneavoastră, dar așa-i când nu te uiți… aproape că nu mi-o mai tihnit filmul despre avort din deschidere! Noroc cu doamna Corina Chiriac, că a cântat și-a pus de-o atmosferă din aia de zile mari, de dansau toți la scenă.

Mno, și-am zis că pățania asta o adaug la povestea cu polarul portocaliu – pentru connaisseuri. Nu mai ridicați primari în picioare la evenimentele oficiale, mai bine uitați-vă de două ori în jur, serios.

PS: La ceremonie am stat cu un rând în fața lui Irinel Columbeanu. Dacă ați venit aici ca să căutați poze cu Irinel Columbeanu, sunteți pe blogul greșit.


Da, sunteți pe blogul greșit

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

    • Groparu Nemernic Reply

      Era o treabă să apar în brațele primarului, privindu-l languros.
      Ăsta ar fi fost sfârșitul carierei mele de blogger, m-am ferit de politică cât am putut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *