Ai mei sunt la socri. Jbem, ne-am suit sâmbătă în mașină, am navigat pe drumurile patriei până în nordul României, de unde am să vă zic o fază mortală cu contrabanda de țigări, și am ajuns la drăguții mei de socri. Unde ai mei vor rămâne toată săptămâna!

Duminică, după ce-am închinat un păhar de pălincă cu socru’, de dimineață (când ești în Roma, faci ca latinii!), m-am suit în autobuz și am tăăăăăt venit până-n Cluj. Deja îmi pocneam degetele a nerăbdare: câte filme de văzut! Câte beri de beut cu prekinii! să ies în oraș, sau la cinema, să mă duc la Polus să-mi cumpăr 10 perechi de pantofi și o bluziță… fără să mă bată NIMENI la cap… Libertate!!!, a strigat William Wallace din clanul MacLeod!

Și am ajuns acasă… și no, am văzut ce e pe TV, m-am deprimat, am scris postarea de ieri… apoi, ca să-mi mai revin, am băut un ceai și am dat un Heroes scurt… apoi, în seara asta, iară, singur acasă, vin acasă după vreo 2 ore de muncă suplimentară, va fi a doua noapte în care dorm cu pernuța aia roz în formă de inimioară cu dantele de i-am luat-o cadou lu’ nievastă-mea de sărbătoarea importată de Sf. Valentin, imprimată cu o poză cu ea, cu Gropărelu’ și cu mine… strânsă bine la piept… după ce am băut un lăptic…

Pe canapea, la televizor, nici măcar în patul conjugal… ăla mare și rece…

Mai citiți o dată titlul…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. Tudor Reply

    Let me guess: casa e folosita acum la 20% din capacitate, nu? Cel putin la mine asa e, cu nevasta plecata :))

  2. dede cati Reply

    Vorba ceea …rau cu rau ,dar mai rau fara rau :)))) .Femeia …un rau necesar :)))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *