În Floreşti, unde se află cartierul general gropăresc, există foarte mulţi tineri. Cu puradeii din dotare, pentru că floreştenilor le place la nebunie să facă sex. Numai la noi în bloc sunt vreo 6 familii cu bebe. Între aceştia – o copilă foarte, foarte scumpică, isteaţă şi pistruiată ca o gresie de la Praktiker, şi aşa de roşcată de zici că-i vampiroaică din aia irlandeză care îţi haleşte sufletul cu pufuleţi. Io de fiecare dată când o văd zâmbesc în sinea mea şi-i mulţumesc proniei cereşti că e fată; pentru că, atunci când va fi mare, toţi vor dori să se cupleze cu fata cu părul roşu; pe când, dacă ar fi fost băiat, l-ar fi aşteptat o viaţă plină de refuzuri şi probabil că ar fi rămas virgin chiar şi după ce s-ar fi însurat şi ar fi avut copii.

Dar divagăm, dragi prieteni, divagăm: deci, într-o dimineaţă, cobor la container să arunc gunoiul – şi mai ales năcazurile pe care le făcuse Gropărelu’ în pempărşi, că primisem reclamaţii de la un prieten din Oradea că mirosea până la ei. Şi, după ce arunc biohazardul, mă pune instinctul să mă uit în sus; şi o văd pe păpuşica cu păr de portocală că stătea pe balcon şi se uita la lume.

– Ce faci, frumoasă mică? o salut eu.

Copila are vreo 4 ani.

– Bine, zice ea.
– Super, zic eu.

Urmează o tăcere de câteva secunde, timp în care eu cred conversaţia, pe bună dreptate, încheiată.

– Nenea! mă strigă ea, după o secundă.
– Da! zic.
– Vrei să-ţi spun ceva?
– Zi! zic eu.
– Am un iepuraş!
– Wow, zic eu.
– Da, zice ea.
– Unde? zic eu.
– E aici înăuntru, zice ea, şi arată către uşa de la balcon.

Ce să-i mai zic fetiţei? Că deja eram la colţul blocului.

– Şi ce face iepuraşul?

Şi atunci fetiţa îmi dezvălui năcazul ei cel mare.

– Aaaaaaapăăăăi… se cacă prin toată casa…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. Laura Driha Reply

  Cam in aceleasi imprejurari noi ne-am luat un “Salumana” de la un baietas cu ceas de plastic, mai mare decat manuta lui fragila, stand pe o tricicleta…
  Made my day!

 2. doiparinti Reply

  Da, haios episod … totusi un animalut poate face minuni pentru cei mici. E drept ca la bloc lucrurile sunt mai complicate si trebuie sa alegi un animal “curat” si usor de intretinut, dar merita efortul.

 3. Eugen Reply

  hmmm…nu stiu ce sa zic despre faza cu roscovanul virgin. ma gandesc la reclama aia la ceva nuggets de pui carora nu le-am retinut numele, insa am retinut ca gradinarul e roscovan si din reclama se intelege ca doamna casei a poftit la gingerbread, ca i-a turnat lu’ barbat-su 2 kinderi la fel de roscati . deci na…macar in reclame par sa aiba ceva noroc.

 4. gabi Reply

  Asta seamana foarte bine , cu o intamplare cu fiu- meu protagonist la gradina zoologica din Targu Mures. Avea pe atunci vreo patru ani ( acum e student in Cluj ) . Ajungem la tarcul cu bizon noi si toata lumea din jur , admiram maretia bizonului ( nu stiu oare o mai fi pe acolo .. bizonul vreau sa spun ) . Cand fiu-meu exprima in gura mare , ceea ce probabil toata lumea gandea :
  – Mami , aici miroase a ca-caaat !
  Evident toti din jur , au pufnit in ras.

 5. Alexandra Reply

  hai sa te lovesc : Domiciliu : apartament Floresti, semimansarda, 26 ani si…si…si.. Iepuras : caca la olita ( nisip pentru mate), cules trifoi de pe camp zilnic( din fata blocului, printre vaci), multe kile de morcovi, mere, varza, paine uscata si cabluri roase-TOATE ( desertul lui preferat) trimis inapoi la origini , la curte pentru ca se facuse cat un Ghita si imi era frica de el! 👿 In prezent e tatic la fiecare 3 luni si e singurul iepure liber care umbla pe unde il taie capul si stie sa se intoarca la stapan! Ce faci daca minunea cu parul de portocala il corupe pe Goparel sa aiba un Iepuras Coconas?!? Muahaha!! Mno…zii! 😈 😛

 6. Luke Reply

  Pariu ca a facut sarituri libere de pe balcon.Cum am patit odata cu un prieten ,vorbeam la o bere si de odata bufff!Fix pe masina lui cazuse un iepure.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *