Unii dintre voi mai stiti ca acum vreo 3 saptamani am vrut sa scot bani din bancomat, dar am fost suficient de tăntă’ ca să bag cardu’ inapoi in portofel, chitanta in buzunar si sa plec fara sa mai iau banii din bancomat. 400 RON, un fleac.

Am facut cerere la Banca Transilvania ca sa anuleze tranzactia, si deja procesul dureaza de 3 saptamani incoace, cu vizite tot la 3-4 zilela banca, si ăia ma tăt amână.

Azi, cand am ajuns, olecutza exasperat de cat de mult se intinde procesul, zice tanti de la ghiseu:

– Numa otzara, domnu’ Groparu, ca mai am aicea cereri de anulare de tranzactii, trebuie sa va gasesc in teancu’ asta mare.
– Ha! zic io, deci mai sunt tantalai ca mine care uita sa scoata banii din bancomat?
– Da, zice domnisoara.

Cu alte cuvinte, tocmai am fost facut tăntălau, pe banii mei.

Nu m-am suparat.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Groparu Reply

  Sa-mi zica de Kant care nu mai putea crea din cauza ca cei doi copaci din curtea vecinului ii blocau vederea la turla bisericii din orasu-i natal! De Einstein, care avea costume identice, ca sa nu piarda energie inutil gandindu-se cum sa se imbrace in ziua aia! Despre Newton, caruia ii cadeau mere in scufitza! Despre Enescu care facea viori din stiuleti de porumb!

  Cred ca-mi dau vana in judecata, ca de cand m-am palit la cap numa noroace d-astea am experimentat.

 2. July Reply

  deci nu e corect sa te taca pe tine tantalau….cata lipsa de consideratie!:)….erai doar cu capu un nori…sau..?!…tantalu adevarat e unu are si-a uitat cardu in bancomat si avea si codu pin scrijelit pe el(card)….no aluia cum trebe sa-i mai zica atunci….?

 3. Botache Reply

  =))) Asta e prea tare! Nici io nu am patit-o asa urat cu bancile.

  Oricum, le ia cam multa anularea tranzactiei. ^.^ Eu zic sa mergi in fiecare zi pe capul lor.

 4. Miruna Reply

  Pf, mie mi-a zis o duduie odata, acu’ vreun an, dupa ce am intrebat-o juma de ora despre cum vine treaba cu un cont si dobanda la el, “da’ tu n-ai facut matematica la scoala???”. Am iertat-o ca asa e, n-am prea facut. =))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *