Și… venim cu prunca acasă după naștere, io pluteam pe lângă stația spațială internațională, nievasta era tătă-tătă tăiată după cezariană, că la 4.350 kg e mai greu să naști natural când ai dioptrii mari, că v-am zis că e ochelaristă și nu vede bine și de-aia m-o luat, în fine! Nu intrăm în detalii, deci venim cu fata acasă și încep primele nopți de nesomn și de minunat, tulai, ui la ea ce frumoasă-i, cum trage la țâță, mai ceva ca taică-su! (că și mie-mi place țiți, vă zic drept)

Și suntem cu soacra, că ne ajută la tăt felul; și la un moment dat trage fata mea o căcuță monumentală, din aia de trezit cartierul adormit după Untold. Și nievastă-mea imediat o cârâit a alarmă ISU, și am fugit repede la ea ca condorii, care mai de care s-o schimbăm.

Și soacra mi-a spus că ar fi onorată să o schimbe ea pe aia mică; și eu am crezut-o și n-am protestat, și bine am făcut! Dar, ca să fiu sigur că-i pune pempărsul bine (că nu e prea familiarizată cu tehnologiile astea noi), m-am oferit să o asist, timp în care îi țineam galerie și-mi încurajam fetița că ce frumoasă și dodoloață ca omulețul de la Michelin e ea, cică dacă-i spui că e frumoasă o ajută să fie fițoasă când e mare, și asta cică e bine.


Ui așe ni, tătă-tătă e numai colăcei

Și, în timp ce eu gânguream ca un retardat lângă ea și soacra era concentrată la tehnologia revolționară Pampers, aia mică era cu fundicul gol către soacră. Și, în focurile schimbării de scutece, inevitabilul s-a produs.

Când s-a încordat odată Gropărica, i s-au umflat vinele la tâmple; și dintre bucuțele ei de copilă a țâșnit, ca din tunul ăla nemțesc numit Schwerer Gustav, un șuvoi de căcuță verzui direct pe burtica și bustul soacrei, și un pic și pe covor, așa cum stă bine unui baraj profesionist de artilerie.


E frumos, Mein Führer, dar trage și cu căcuță? Nu??? Scheisse, am pierdut războiul! (sursă foto)

Ce era să fac? C-am izbucnit într-un râs de-am speriat porumbeii, și râd și acuma, când scriu asta; și i-am chemat și pe Gropărel și pe nievastă să vadă isprava, și-am hohotit toți de mai mare dragul, biata soacră; și când ne-am liniștit am hotărât să-i tragem rapid o spălătură copchilei la funduleț, în chiuvetă.

Ceea ce am și făcut; și, când o înfășa în prosopel, chiar după băiță, nievasta îmi zice:
– Să știi că tocmai o făcut pipi pe mine.

Am impresia că ne vom înțelege de minune, eu cu fiică-mea.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Gabi Reply

  Sa vezi cum e cand tasneste de pe masa de infasat in pat la 2 dimineata 😀 (distanta de 80-100cm cam asa).
  Sper ca nu aveti mobila alba in casa…

 2. Andu Reply

  Ca de obicei, final grandios:
  “Am impresia că ne vom înțelege de minune, eu cu fiică-mea.”

  Sa inteleg ca deja ii transmiti telepatic: “acum, draga mea!”

  P.S. Sanatate fetelor (mica+mare) si sa va creasca ambii prunci mari!

 3. Adi Reply

  Ehe, fi-miu cel mare a tras un jet de 2×3.14….pe barba popii cand il scotea ala din cristelnita. Multi ani de atunci…

 4. Anonymous Reply

  Gropare, brava tie. Ani ești om împlinit. Și prunc și pruncă. Numa omenii cu minte multă fac ase. Fetele sunt pentru tati. Asculta ce zic că sunt în cunoștință de cauză de vreo 25 de ani. Sănătate maxima pentru toți. Să ne spui ce reacție o avut groparelu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *