Era luni dimineața înainte de începerea programului la marile clădiri de birouri dintr-o țară est-europeană când un corporatist în sandale și tricou intră, țeapăn de spate, șchiopătând și cu un umăr mai ridicat decât celălalt, în magazinul Argos de lenjerie intimă de vizavi de clădirea The Office.
– Sărut mâna și bună dimineața, zise corporatistul. Unde aveți chiloții bărbătești, vă rog?
– Raftul din spate.
– Iau două perechi, spuse corporatistul, plătesc cash.

– Vezi, Camelia? spuse vânzătoarea mai cu experiență către mai tânăra ei colegă după ce corporatistul ieșise. Un pic de psihologie: domnul de adineauri este în plin proces de mutare.
– Cum ți-ai dat seama?
– I-a pușcat genunchiul, și-a rupt spatele și nici umărul nu-i arată extraordinar; deci clar că a cărat mobilă ca un bezmetic toată mini-vacanța asta de Sf. Mărie. Și, mai ales, cel mai bun indiciu pe care pot să ți-l dau este că n-are chiloți pe el! Că și-a dus toate hainele la noul apartament, el încă doarme la cel vechi, și azi-dimineață și-a dat seama că n-are chiloți și a venit să cumpere de la noi.
– Hmmm… nu există șansa să fi petrecut toată mini-vacanța cu fetițele? Și acestea să-i fi făcut lucruri nespus de barbare cu lenjeria intimă și ce ascunde aceasta?
– Nici o șansă, îți spun eu, că avea tricou de tătic de 40+; plus că ai văzut cearcănele lui? Alea nu-s cearcăne de șampanie beută din pantofi de femeie timp de 4 nopți; ci de proaspăt tătic care nu doarme nopțile. Deci o fi petrecut 4 nopți cu fetițele, dar nu în sensul în care te gândești tu.
– Bun, dar de ce și-a luat două perechi, totuși?
– De ce? Pentru că, atunci când te muți în casă nouă în timp ce nu ai toată mobila cumpărată și-ți ții hainele în cutii de carton și saci neetichetați, în timp ce ai fetiță de abia o lună și un copilandru mare și plin de pretenții, chiar ai nevoie să te pregătești de vremuri căcăcioase, dragă Camelia.

După o pauză, vânzătoarea își spuse sieși, în barbă:
– Orele alea de psihologie la seral își merită fiecare bănuț.


Arnold, going commando

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

  1. Andu YY Reply

    eu credeam ca si-a luat 2 perechi de chiloti sa aiba unde ascunde mai bine puscoiu ala de asalt din poza.
    vezi daca n-am avut bani de psiho la seral sau chiar la distanta… 🙁

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *