După numai 4 ani de zile de muncă (!), Lucian Mircu și Mircea Gherase au reușit să scoată pe marile ecrane povestea alpinistului român Horia Colibășanu. Știți voi, primul român pe Everest fără rezervă de oxigen – practic, eu am mers azi la sală și am făcut 10 flotări, deci simt că am foarte, foarte multe în comun cu el.

Aici aveți calendarul proiecțiilor, eu mă duc joi la proiecția specială de la Cluj pentru că de abia aștept să fac rost de telefonul lui Horia Colibășanu ca să-i cer sfaturi despre cum să fac trei genuflexiuni una după alta fără pauză, că Horia sigur știe și-mi spune, și apoi chiar nimic nu mă va mai putea opri în cucerirea etajului I.

Puteți urmări proiectul pe pagina lor de Facebook, iar aici mai jos aveți trailerul. O să revin cu păreri după ce-l văd, mai ales că am auzit că ghețurile alea himalayene veșnice cică păstrează mititeii ffff bine congelați și berea rece; și sper să aflu și ce gust are grătarul din ceafă de iac, altfel nu-mi explic de ce ar urca cineva 8848 de metri în plină iarnă perpetuă într-o zonă fără lift și fără servicii Glovo.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Remus Reply

    eu am escaladat podeaua cu 25 de flotari.
    rezulat? 2 zile de febra musculara severa.

    puteam 40!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *