V-am mai zis că soacra mea nu poate să stea liniștită? Nici o clipă? Ascultați aici true story, bro! True story.

Terminasem cu bine cu botezul (despre cum a fost lepădarea de Satana vă voi zice eu mai încolo, sănătoși să fim) și duminica de după eveniment ne scoatem cioporul de doamne și domnișoare musafire la plimbare prin oraș. Io cu fiu-meu mânam un set complet de dame constând din:
– nievasta
– fiica Gropărica (proaspăt lepădată de Satana)
– soru-mea
– soacră-mea
– verișoara nievestei

Multe doamne.

Și la un moment dat, în plină plimbare, rămân puțintel în spate cu Gropărelu’ – ficiorul mâncase o tonă de tort la botezul soru-sii și-l durea burtica, credeam că va scoate un alien mort de diabet din abdomen.

După 5 minute de repaos îi mai trece ficiorului durerea de burtică și reluăm plimbarea și încercăm să prindem din urmă cioporul de doamne, care avansase.

La un moment dat, o văd pe verișoara cum îi spune ceva soacră-mii și arată cu degetul către un cetățean.

Soacră-mea se uită înspre cetățeanul respectiv, apoi imediat își învelește fularul peste față, pe stilul beduină pravoslavnică în pelerinaj la mormândul sfântului Nectarie, și o rupe la fugă în depărtare!

Și să vedeți numa’ acolo cucoană cum fugea prin centrul Clujului cu ditamai haina de blană de protocol pe ea, că nici până-n ziua de azi nu știu cum poate respira când e îmbrăcată cu așa ceva, sprințară ca o atletă!

Și verișoara începe să râdă în spatele ei cu hohote de râs de se auzea până-n primăria lui Boc, și s-ar fi auzit până-n primăria lui Șulea dacă primarul din Florești ar fi reușit să termine naibii centura aia odată; și noi ne uitam la tot acest spectacol nedumeriți, fără să știm ce se petrece!

Și ne apropiem de doamnele rămase (soacră-mea cred că deja ajunsese la Beiuș în ritmul ăla) și o-ntrebăm pe verișoara:
– Ce se petrece, ce s-a întâmplat, de ce face soacra sprinturi către localitatea Békéscsaba?
– Ce să se petreacă! zice verișoara. Că am trecut pe lângă chinezu’ ăla, și când i l-am arătat la soacră-ta, imediat s-o speriat și și-o făcut fularul mască și o rupt-o la fugă!
– De ce? întrebăm noi nedumeriți.
– Cum de ce! Că se teme de virus!!!

True story, true story…! Și știți ce m-a frapat cel mai tare? Păi, m-am uitat și eu la chinezul cela care-o speriat-o pe biata soacră-mea… ce să vă zic, se vedea clar pe el că era vietnamez, de fapt, deci s-o speriat soacră-mea degeaba, biata.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Mihai Reply

  ….haina de blană….
  PETA + WHO = ♥️
  Îți dai seama că săracul asiatic era ceva de genul.. Oh dear, yet another one (rolling eyes)

 2. Andu YY Reply

  Nevasta-mea cinezoaica a plecat acasa la inceputul lunii Feb sa-si ajute neamurile si sa faca voluntariat ( e sora medicala) .
  A cumparat de aici , Abu Dhabi, 300 de masti fabricate in China, de la mai multe farmacii, pt ca au limitat nr de masti ce pot fi cumparate.
  Si ca si soacra ta vecinii nostri de pe scara si de la receptia cladirii puneau repede masti cand ne vedeau:-(

 3. costicămusulmanu Reply

  da’ di undi știi cî era vietnamez, ave un colier di crevețî?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *