București: Au început să apară comentariile de genul ”dacă nu rezolvă Nicușor Dan treaba X în două săptămâni, e degeaba!” România, țara dezamăgiților cronici.


Domnul ăla cu privirea aia fixă din spatele lui Nicușorel n-a zâmbit nici.un.moment!

Băi, frate, să iasă franțuzoaica la 1? Vă dați seama că domnul Armand va trebui să-și scrie pe cărțile de vizită ”soțul primăresei”? Și că va fi femeia-n casă, să-i ducă doamnei croissantul la pat? ASTA DACĂ NU O FACE DEJA???

La finalul show-ului său incendiar, Gâdea avea în fundal o poză cu Firea. Până să facă bloggerul ardelean poză s-a schimbat fundalul. După ce s-a încheiat emisia, am rămas să privesc și reclamele – la ce entertainment am căpătat meritau asta.


”Și cu limbuța, așa!”

Cea mai lovită va fi presa din București. Ludovic nu le mai dă bani, primăria București nici atât…

Auzind discursul răcnit al lui Dan-Barna-Cel-Învingător, Gropărelul o strigat de la el din cameră: ”ce are omul ăla, e supărat?” Nevastă-mea i-o răspuns în timp ce mă ațintea cu o privire ucigașă: ”Nu! E de la Sibiu!”

Nicușor le-a făcut la teoremă pe amazoanele cu sparanghel și pe luzărul ăla de Bădulescu, cât de cretin poți să fii să te bazezi pe o asemenea strategie? Voi vă dați seama că niște idioți chiar s-au gândit că să-l trimiți pe Bădulescu să-i dea masca jos lui Nicușor în conferință de presă sună a strategie bună de câștig? Sau să vină sugătoarea de sparanghel și să strige m*ie USR la conferința de presă? Oamenii ăștia au halit bugetul ăla de 1 miliard de euro al capitalei vreme de 4 ani de zile?

Legat de fosta primăreasă: la cât e de chitră, tind să cred că Firea este tare, tare bună la pat, dar asta doar dacă reușești să treci de primele două degete de smoală clocotită.


”Uite așa mi-au făcut!”

Nicușoare, Vlade: vedeți să nu vă dea nebuna COVID, că ar fi în stare.

Cluj: Ce surpriză, Boc a fost reales primar! Cine ar fi crezut. Atâta poftă a avut Emanuel Ungureanu să devină primar, că și-a început clipul electoral cu ”Sunt clujean de 27 de ani…” – bravo, bos, exact ce nu vor vota clujenii vreodată: o vinitură.

PSD cică are sub 5% la Cluj. NICI MĂCAR EI NU S-AU VOTAT PE EI!

Florești, Cluj: Cel mai târlete primar din România pleacă, în sfârșit, acasă la el în Mănăștur sau la sub coada vacii, el fiind veterinar de meserie și cioban de gâște în gândire și în limbaj. Este înlocuit de fostul lui viceprimar liberal, deci tot de un membru al famigliei. Sunt pesimist în ceea ce privește viitorul celei mai mari comune din țară, presimt că vor hăcui și ultimele spații libere ca să facă blocuri de tip P+4+M+etaj retras pe autorizații de P+2, cu zero parcuri, centuri ocolitoare și în general cu zero lucruri care ne amintesc că trăim în secolul douășunu.

Uitați-l pe Șulea, în toată splendoarea lui. Luați cu multă lămâie, să nu vă stricați săptămâna.

Actualul edil al Floreștiului, candidat la primărie…

Publicată de Cristian Marchiș pe Duminică, 20 septembrie 2020

Timișoara: A luat neamțul, sper să facă din Timișoara… SIBIUL BANATULUI!!! (v-am mai zis că mi-e teamă că, dacă încape pe mâna unui gospodar, o să ne fure Timișoara cununa de cel mai sexy oraș din România, da?).

Iași: Bre, se va umple Clujul de imigranți muoldoveni. No haidați, da’ adușeți viiin!

Sibiu: Ce surpriză, săsoaica a fost realeasă primăriță! E pe stilul Iohannis: discreție maximă, numai vezi că se mai toarnă pe undeva un asfalt.

Craiova: Se va umple Sibiul și mai mult de imigranți olteni. No haidați, da’ aduserăți zaibăr? Mulguța se îndreaptă vertiginos, călare pe un val de dejecții, către șefia PSD. Vadim ne privește zâmbind din ceruri către pitica dracu’.

Brașov aka little Moldavia: Cică ar fi luat Allen, cică e de bine, cică le face aeroport. Câtă vreme nu le face și metrou înaintea Clujului și câtă vreme Brașovul rămâne pavăză împotriva miticilor, putem rămâne prieteni.

Constanța: Orașul ăla unde merg românii care au prea mulți bani de Grecia? În Constanța nici Iisus Hristos n-ar mai avea ce face, părere sinceră și plină de regret.

Vrancea: Bă ej nebun, pleacă Oprișan acasă la mă-sa aia la palat!

Concluzia tristă a serii: Dan Voiculescu a făcut pușcărie pentru o Antenă 3 de idioți.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. un om Reply

  Cel mai mult ma bucur ca ramanem prieteni. Si apoi ca s-au terminat si alegerile astea. Noi sa fim sanatosi si sa speram de mai bine.
  La noi poate mai curat si mai aerisit (aerisit – aeroport, desi ma gandeam la aer curat si fara mirosuri), ca de sexy nu mai poate fi vorba s-a dat la Cluj si Cimisoara.

 2. Anca I Reply

  Ai uitat sa scrii despre Piedone la sectorul 5:(
  Si de cum se mai bucurau Barna&Co de parca ar avea ei vreun merit. LA o mica discutie cu Silvia Dinica (senator USR) soptea speriata ca, Doamne Fereste, se strica partidul din cauza unor galagiosi care il sustin pe ND si ca ei trebuiesc exclusi din partid urgent. No, si ce se mai bucurau aseara, sincer 🙂 de victoria lui ND.
  No, Doamne Fereste!

 3. ba_laura Reply

  Nu trebuia sa pui inregistrarea cu Sulea, mi-o cam stricat pohta de mancare (si se stie, mie greu mi se intampla una ca asta!).
  In rest da, cam de acord cu analiza profunda.
  A, si doar tangential pe langa subiect: stiu din surse sigure ca dupa 25 de ani de Cluj parasesti statutul de vinitura, devenind clujean stagiar. Dupa inca 25 devii clujean incipient.
  P.S. mai nenascutilor la Cluj, cand cineva va spune vinitura voi ii cereti buletinul? Adica el precis-precis s-o nascut la Stanca?

 4. Shoric Reply

  E bine la Cluj la voi că nici nu trebuie să consumaţi multe materiale să-i faceţi statuie lu’ Boc. Un sac de ciment şi o pungă de var.
  Hai doi saci de ciment să fie şi pentru ponei 🙂

 5. mac gregor Reply

  Mare pacat ca a plecat Robu din Timisoara.

  Vroia sa faca metrou si cum Timisoara e cladita pe mlastini, ar fi fost primul metrou din lume care ar fi fost si subteran si SUBMARIN.

  premiera mondiala.

  • Attila Reply

   Olandezii au reușit. Na bine, știu, amu compar și eu mere cu banane, dar na, tehnic se poate.

 6. Panzer Reply

  Ca sa fie treaba clara…la Iasi noul primar e tot cel vechi, numa ca l-au infiat pnlistii de supt aripa pesedeului…si pentru ca la peneleu n-o mai avut loc, penelistul a trecut la usereu…la iasi o fost piesa de teatru, asa ca nu vine nimeni peste clujeni…iar vinul e numai recuzita…

 7. andu YY Reply

  Mama lui Marian Oprișan i-a zis după ce acesta a pierdut toată baroneala măreață:
  ” de ești tu acela, nu-ti sunt muma eu”
  Asa că practic, el fiind mama lui însuși, el nu mai exista.
  deloc!

  • Zev Reply

   Andu yy, da, dar desi isi declina calitatea de mama, doamna insa exista, iar filiatia e biologic factuala. Deci la ora asta el e un soi de Oprisanul lui Schroedinger.

 8. Zev Reply

  Gro, nu ‘ soțul primăresei’ ci ‘Lord Primar-Consort’. Si nu ‘croissant‘, asa, generic, ci ‘Her Worship’s Mayoral Breakfast Croissant’. Umpic de ‘panache’, totusi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *