www.setimes.com ii un site foarte fain, scris dupa regulile jurnalismului saxon. anglo-saxon, din care orice persoana care doreste sa isi imbunatatasca engleza are ce invatza, finca ii fain! Is stiri din sud-estu’ Europei, si engleza in care is scrise cam ruleaza.

Si intr-o zi, ma apuc sa trimit vreo doua mailuri pe la cate un prekin (pe vremea aia inca nu iegzista blog, si ne scriam mailuri d-elea kilometrice). Si dupa ce le trimit, citesc stirile din SETimes, mă mai fâţâi, mai scobesc un pic nasu’, iau o coada de furculita ca să pot ajunge în locurile alea mai greu accesibile, ma mai chinui un pic, si apăi imi zic: hai mă sa le dau la aştia un feedback pozitiv! Ca asa jurnalism fain si imparţial fac astia, de numa, si trebe sa le multumesc, ca imi scot de pe saitu’ lor expresii bengoase, cu care ameţesc studentele (in perioada aia eram prof, si predam, finca asta fac profii, predau, nu se predau).

Şi ma apuc si scriu mailu, ca felicitatiuni, sunteti rulători, as vrea sa ma fac ca voi când voi fi mare, sunteţi mega-imparţiali şi cumsecazi, pun pariu ca aveţi şi tâţe mari, pisdele strâmpte şi şi pielea fina şi frumos mirositoare!

Atâta numa că când am trimis mailu, nu am pus nimic in câmpul Subject, şi o rămas vechiul subject de la mailul anterior, trimis unui prekin cu care imi permiteam sa ma iau la puţulici! Şi primesc ăştia, mai tată, setimeşii, mail scris în engleza mea (pe care o rafinasem) ireproşabil de laudativă şi de – oricum – corectă şi faină, numa’ in subject line se lăfăia, măre, un WAZAAAAAAAAA, MA PULAAA!!!! Ca noi asa ne salutam pe vremea aia, ca facuse furori prin gasca noastra reclama aia la Budweiser, cu waaaazzzaaaaaaaaa!

Si am primit inapoi un raspuns foarte diplomat de la www.SETimes.com, cum ca imi multumesc pentru feedback si imi doresc mult succes.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

  1. ametzitul Reply

    pai era mail standard, mah…
    sau or fi crezut ca insemna “salutari din Croatzia”… if iu nau uat i miin 🙂

  2. hadean Reply

    Am un prekin, vorba lu’ matale, jodokan de performaţa. Într-o excursie în scop de bătut alţi judokani la Kiev, îl apucă pe ăsta miştocăreala cu kievenii pă stradă, să râdă cu prietenii lui de cât pot fi de deştepţi românii peste hotare. Fără preaviz începe el să le ureze oamenilor “bună ziua” în limba porno până ajunge la unu’ şi-l întreabă “cât îi ceasu bă #ulă?”.La care kievezu bagă o privire cruntă la ceas şi un la fel de cruntă la prietenu meu şi-i zice “zece jumate bă #ulă”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *