Este tipul inăsprit de lidăr. Un fel de Ilarion Ciobanu, dar fara mustatza, prestatia, statura, privirea sa si practic fara nimic din ce il face pe Ilarion Ciobanu sa fie Ilarion Ciobanu.

Dacă ar fi jucat in filmu’ Dacii, ar fi fost Bicilis: “in nemernicia mea…”

Stie sa se faca neplacut ca nimeni altu’.

Uneori imi vine sa pun asa o frână incât să se lipească cu capu’ – nu de parbriz, ci de şliţu’ meu.

Alteori as vrea sa-l vad beat muci şi inconstient, să il las in curu’ gol si sa ii inţăp curu’ cu ştergătoarele de Logan.

Am si momente cand l-as arunca intr-o puscarie de gay, sa fie violat de negri in ritmuri tribale, la foc de tabara din saltele.

Asa o relatie speciala am eu cu omu asta, ca i-am cerut voie sa il infiez – ca sa pot s-o f** pă mă-sa fără să-mi plângă disperat prin baie.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. hadean Reply

  Cred că nu erai mai năcăjit nici dacă făceai şcoala cu Yoda. Şi ai văzut că ăla micu enervant poate să fie el când vrea.

 2. Andreea Reply

  Ah ce amintiri am eu… Eu cu instructoru meu am fost BFFs pana cand m-am prins ca ma cam trage in chept cu banii si i-am spus; since then no mo’ BFFs;
  si dupa aia eu am ineput sa fiu bitchy si l-am schimbat (adica pot sa spun ca i-am dat papucii???? cred ca da… 🙂 )

  BTW ce ma deranja pe mine la instructoru meu era ca ii mirosea gura 🙁 si masina (a mancare naspa)…ah si inca o chestie, nu stia deloc sa explice…

 3. dush Reply

  io zic ca doar esti antitalent, nestimulat corespunzator de pedalele profesorului…iti imprumut io pe nea ala de m-o facut shofer cu acte-n regula? numa tre sa apari la bv…comentariul nostru favorit cat eram la stop – iarna ca asa am facut scoala – era sa ghicim cat poarta la sutien fumeile care treceau strada si alte nebunii d’astea misogine…si deh..luat cu brio..tot 😀

 4. Groparu Reply

  @ Ametitu: ii din seria “sefi carora le pot sparge dintii fara represalii” 😀

  @ Andreea: Da, asta il enerveaza si pe instructoru meu la mine! Si nu mi se par enormal.

  @ Dush: As pune la o masina un schimbator de viteze in forma de sfarc. Atunci negresit ca ase m-as mai concentra, de oioioi!

 5. Groparu Reply

  Cand am inceput sa urlu ieri la el s-o facut mic. Sper sa nu ia facaletzu data viitoare cand vin la el tarziu si mirosind a beutura, cu urme de ruj pe guler!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *