1. Se dă şpagă pentru serviciile astea?

2. (când ţi se pune brăţara pentru măsurarea tensiunii) Mă mir cum de mai bate pulsul în braţe, tot sângele mi-a fugit drept în erecţie, domnişoară!

3. (când dă cu mânuţa aia a ei la pompiţă ca să-ţi măsoare tensiunea) Uuu, aveţi experienţă, domnişoară! (şi îi tragi cu ochiul).

4. (când eşti singur cu doctoriţa) Dacă ştiam că firma îmi îndeplineşte fantezia mea sexuală cu sora medicală, nu mai guiţam ca prostu’ că nu ne-o dat primă de Crăciun…

5. Domnişoară, aşa de sexy sunteţi în halatul ăsta alb că nici măcar nu mai e nevoie să fiţi şi frumoasă!

6. (când te roagă să îţi sufleci tricoul să te asculte la plămâni) Wow, deja începem să ne dezbrăcăm? Asta face parte din preludiu, nu?

7. (după ce te-a ascultat la plămâni) Domnişoară, acum trebuie să vă ascult eu plămânii, ca să fim chit, dar fără stetoscop.

8. (când te pune la aparatul ăla de testat ochii, şi te întreabă ce litere vezi) s-e-x… s-e-x…

9. (când te pune la aparatul ăla de testat ochii, şi te întreabă ce cifre vezi) 69… 69… 69…

10. (când se termină examinarea, ieşi afară şi le zici colegilor care aşteaptă la rând, în aşa fel încât să audă şi doftoriţa perplexă) Bueeeey, aşa bine nu mi-am mai tras-o de la 17 ani!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Redy Reply

  Gropare …e cam trasa de par …
  Ai ramas fara inspiratie sau are o directie precisa catre o sora “medico-ilegala” ?

 2. Turambar Reply

  Ba pardon: nu e deloc trasa de par. Cel mult de tzatze, ca l’am vazut eu cum a iesit de la control. Avea o pata roshie pe obrazul stang, si cu ceva timp inainte se auzise un plitch! rasunator.

  Ca sa nu mai spun ca i’a dat si cu stetoscopul in cap. Dar asta e alta chestie, ca lui Groparu i’o placut. A crezut ca tot din preludiu face parte.

  🙂 😉

 3. DrLyana Reply

  Daca ai face asta, orice doctorita care se respecta te-ar da pe usa afara pana te mai linistesti. Sau cel putin asa as face eu. Imi pare rau ca iti stric fanteziile…

 4. Yo'nelu Reply

  Şi 11, imediat după 10 scoate doctoriţa capu’ pe uşă şi strigă “Domnu’ Groparu yo v-am declarat inapt da’ nu-i nimic, tuturor bărbaţilor li se mai întâmplă din când în când… vă prescriu nişte pirule albastre pântru asta!

 5. nashu_mare Reply

  Numai eu am avut in general grase pe la 45-50 de ani la examinare? Singurele mai tinerele erau pitica aia cu ochelari si tanti psiholog. Niciuna nu instiga la asa ceva. Pffff!

 6. fana lugojana Reply

  deci astea nu se zic. urmeaza articolul cu ce-ai zis sau cu ce s-ar zice? ca acuma m-ai facut curioasa.

 7. ryunoske Reply

  deci astea nu se zic. urmeaza articolul cu ce-ai zis sau cu ce s-ar zice? ca acuma m-ai facut curioasa.

  Presupun că ce e mai rău abia urmează

 8. jinx Reply

  Discriminare. La medicina muncii sunt mereu donshuare si niciodata domni. Io la ce sa fantasmez?

 9. Mortyse Reply

  Am avut noi un nenea doctoru’ o data si io cu colega-mea l-am scos din minti : cand ne-a-ntrebat de prima menstruatie am sarit ca pe barbati de ce nu-i intreaba de prima polutie sau cand au dat mana cu cel mai bun prieten prima data. Ce atata discriminare? S-am tinut-o tot asa pana cand am iesit de-acolo si nenea doctoru’ simpatic si dragutel era rosu pana-n varfu’ urechiuselor lui simpatice… :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *