Dacă da şi dacă vreai să faci parteneriat pudic-privat cu Mişu pe scenă, ia ceteşte asta, alătură-te lui, şi chiloţii admiratoarelor vor ploua pe scenă, alături de sutiene, iepuraşi de pluş şi – de ce nu? – de proteze dentare şi sterilete. Mişu are nevoie de chitarist bun cu coardele, şi ajunge – trist – la aceeaşi concluzie ca şi mine, cum că chitarişti buni, fomei de calitate şi chiloţi de bumbac ieftini şi buni sunt tot mai greu de găsit.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Theteormineiteortnmtmtdm Reply

  A facut faza cu gugal? Gen, search? Guga iz mai best frend!

 2. xDetective Reply

  Nu m-am putut abtine asa ca : stii cum se canta la chitara? O tii de cap si dai de coarda (eh bancuri de prost gust)…sau… canti la ceatarna? (ce atarna)

 3. DrLyana Reply

  @Theteormineiteortnmtmtdm: Dar ca sa te convingi ca e chitarist bun trebuie sa-l si asculti. Iar multi doar se cred buni. Iar daca ai o lista uriasa din care majoritatea sunt prosti o iei razna…

 4. borg Reply

  Ma, daca mi-ar sti fenderu sa cante singur, l-as baga. Da ase cu mine ii dezastru. Oricum, vecinii nu ma mai saluta, da bat in tzeava, deci semn ca le place arta. Da ma enerveaza de numa ca nu le plac manele gen aia cu diodele, cum pana ii zice, puntea redresoare, de face corentu continuu din ala pulsat. Si aia cu nume de tabla, de ceva fiare, de e unu Hetfild cumva la ei. In fine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *