Ziua în care presa a înfrânt

Se dau următoarele premise:

1. SMURD-ul, Pompierii, Poliţia sunt – ca să zic aşa – obligaţi prin lege să anunţe şi presa de fiecare dată când are loc o cataclismă, se prăbuşeşte un avion sau apare un pacient cu un castravete în anus la Urgenţe (şi care refuză să spună cum a ajuns castravetele acolo unde se formează dopuri pe care numai iaurtul cu castravete şi must le poate dovedi). Dacă nu sunt obligaţi, ei tot o fac, pentru că a patra putere în stat.

(nu ai ce face, aşa se nasc ştirile, presa ar fi renunţa ea, sireaca, la ştirile tabloide cu maşina lui Mutu şi violul din judeţul Vaslui şi ar povesti numai ştiri cumsecade, dar voi, consumatorii, o obligaţi cu pistolul la tâmplă să vă arate numai nunţi şi divorţuri, Capatoşenii şi accidente care vă pot afecta emoţional şi vă pot răscoli diabetele)

2. La ei, la Cluj (eu stau în Floreşti, deci sunt cool) există o stradă atâta de abruptă, că San Francisco pare un soi de şes maghiar plicticos şi complet neadânc: Tăietura Turcului. Iarna e o plăcere să vezi TIR-urile cum se chinuie să suie la deal (nu la vale, fireşte, pleonastici mici ce sunteţi) şi patinează şi se strofoacă cu motoarele lor Diesel, zici că sunt un octogenar la bordel.

3. Într-o dimineaţă de iarnă cu mult polei, unul din ziariştii din Cluj primeşte un telefon de la purtătorul de cuvânt al 112, sau ceva de genul:
– Alo!
– Da?
– Bună dimineaţa!
– Bună dimineaţa!
– V-am sunat să vă raportez un accident.
– Spuneţi!
– Pe Tăietura Turcului, un autoturism marca Dacia Logan s-a izbit de un stâlp din cauza poleiului, nu există victime.
– Da, ştiu.
– Cum ştiţi? se alarmează operatoarea, obişnuită cu răspunsuri gen “bine, mulţumim, trimitem un echipaj!”
– Eu conduceam Loganul.

4. Atât.
Dacia Logan haha

7 lovituri, dă-i și tu!