Se dau următoarele premise:

1. SMURD-ul, Pompierii, Poliţia sunt – ca să zic aşa – obligaţi prin lege să anunţe şi presa de fiecare dată când are loc o cataclismă, se prăbuşeşte un avion sau apare un pacient cu un castravete în anus la Urgenţe (şi care refuză să spună cum a ajuns castravetele acolo unde se formează dopuri pe care numai iaurtul cu castravete şi must le poate dovedi). Dacă nu sunt obligaţi, ei tot o fac, pentru că a patra putere în stat.

(nu ai ce face, aşa se nasc ştirile, presa ar fi renunţa ea, sireaca, la ştirile tabloide cu maşina lui Mutu şi violul din judeţul Vaslui şi ar povesti numai ştiri cumsecade, dar voi, consumatorii, o obligaţi cu pistolul la tâmplă să vă arate numai nunţi şi divorţuri, Capatoşenii şi accidente care vă pot afecta emoţional şi vă pot răscoli diabetele)

2. La ei, la Cluj (eu stau în Floreşti, deci sunt cool) există o stradă atâta de abruptă, că San Francisco pare un soi de şes maghiar plicticos şi complet neadânc: Tăietura Turcului. Iarna e o plăcere să vezi TIR-urile cum se chinuie să suie la deal (nu la vale, fireşte, pleonastici mici ce sunteţi) şi patinează şi se strofoacă cu motoarele lor Diesel, zici că sunt un octogenar la bordel.

3. Într-o dimineaţă de iarnă cu mult polei, unul din ziariştii din Cluj primeşte un telefon de la purtătorul de cuvânt al 112, sau ceva de genul:
– Alo!
– Da?
– Bună dimineaţa!
– Bună dimineaţa!
– V-am sunat să vă raportez un accident.
– Spuneţi!
– Pe Tăietura Turcului, un autoturism marca Dacia Logan s-a izbit de un stâlp din cauza poleiului, nu există victime.
– Da, ştiu.
– Cum ştiţi? se alarmează operatoarea, obişnuită cu răspunsuri gen “bine, mulţumim, trimitem un echipaj!”
– Eu conduceam Loganul.

4. Atât.
Dacia Logan haha

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Ionel Reply

  Masina lu’ CIFu, omul care are cea mai buna spalatorie auto din Alba Iulia (pentru mine, din Romania)!

 2. Sondy Reply

  “Primiti cu moldoveanu’ ?” :mrgreen:

  Asta e nimic, sa vezi soseaua de centura a Iasiului. Se urca pe un deal in mod eroic, de face scarile de la Belvedere sa para coborare abrupta. cand le urci. Si saracele camioane care vor sa ajunga de pe europeana la Waslui City (de ce ar vrea sa mearga careva la Waslui pe acolo nu imi dau seama) tre’ sa se si incadreze pe o banda care ar pune serioase probleme de incadrare unui ATV mai lat putin.

 3. Groparu Reply

  @ Sondy: e in zona aia in care un kilometru a fost masurat sa aiba 900 de metri, sa iasa mai multi kilometri si drept urmare sa primeasca constructorul mai multi bani pentru reparatii?

 4. Sondy Reply

  Nu ma refer la 90% din drumurile din Romanica, dar e posibil. Nu stiu detalii, ci doar ca a fost ciudat sa merg pe acolo cu o masina mica care moare la deal. Nu imi imaginez un camion cum se joaca pe acolo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *