Weekend-ul ăsta gropărim la Cabana Moţilor

Da, ştiu, alţii pleacă prin Mongolia să ne reprezinte ţara cu cinste şi onoare. Asta e. Alţii se pregătesc de TEDxCluj.  Iar Daily Cotcodac e de-a dreptu’ pur şi simplu cu vitaminele lui Şendroiu.

Noi ne pregătim de petrecere! Căci lume, lume: weekendul ăsta, după o scamatorie laptopicească, se va face mare intâlnire blogoricească, mare, outdoors în afara uşilor. La Mărişel, lângă Cluuuj, la Cabana Moților. Împreună cu mai multicei bloggeri, aşa, începând cu Murgeanu-Salvatorul-de-Destine (nu am uitat cum împărţea el pufuleţi la RoBlogFest; deci ui aşa-i împărţea, cu stânga şi cu dreapta! şi astupa foame de bloggeri veniţi tocmai din Cluj!) şi continuând cu VladLorand + Sigina, Dragoș SiMone, Bogdan Beșliu care joacă aproape foarte bine la Kinect, şi tovarăşul Psaico – pe care vreau îndeosebi să-l întreb “so, dude, how’s (cluj)life?”

Pe lângă tradiţionala cursă de căruţe cu berea-n mână, aşa cum făcea numai inculpatul Ben Hurr, şi pus ursul la skandenberg, mai planificăm să ne ghiftuim la greu cu produse locale de mâncat şi simţit bine ulterior; aici includem plăcinte şi gulaş; şi mai includem şi nişte degustare de nişte palincă din partea locului, că dacă aduc eu jumate de sticlă din ce mi-a rămas după nuntă şi botez de Gropărel atunci îmbăt bunătate de blogosferă, şi e păcat… păcat ca de iarba verde.

Mai sperăm să intrăm să vedem câtamai turbina de făcut curent, aia aflată în pântec de munte anti-atomic, aia care livrează electricitate singurului oraş din ţară care conţine un cartier pe numele său Mănăştur. Şi o să ne distrăm, că suntem tineri şi frumoşi, şi care blogger ma inervează îl pun imediat să-i schimbe pempărsu’ Gropărelului. Am zis! Că sunt pregăit să joc murdar.

Şi aşa cum zice şi Laptopiseţul,

“oricine e tentat de o plimbare la munte, o poveste cu unul-altul și de o porție uriașă de gulaș și plăcinte moțești cu caș proaspăt și smântănă e binevenit la Mărișel sâmbătă după-amiază (click pentru detalii și rezervări).”

Deci ne putem înmulţi, dacă nu aveţi nici un program pe sâmbăta asta.

6 lovituri, dă-i și tu!