Da, ştiu, alţii pleacă prin Mongolia să ne reprezinte ţara cu cinste şi onoare. Asta e. Alţii se pregătesc de TEDxCluj.  Iar Daily Cotcodac e de-a dreptu’ pur şi simplu cu vitaminele lui Şendroiu.

Noi ne pregătim de petrecere! Căci lume, lume: weekendul ăsta, după o scamatorie laptopicească, se va face mare intâlnire blogoricească, mare, outdoors în afara uşilor. La Mărişel, lângă Cluuuj, la Cabana Moților. Împreună cu mai multicei bloggeri, aşa, începând cu Murgeanu-Salvatorul-de-Destine (nu am uitat cum împărţea el pufuleţi la RoBlogFest; deci ui aşa-i împărţea, cu stânga şi cu dreapta! şi astupa foame de bloggeri veniţi tocmai din Cluj!) şi continuând cu VladLorand + Sigina, Dragoș SiMone, Bogdan Beșliu care joacă aproape foarte bine la Kinect, şi tovarăşul Psaico – pe care vreau îndeosebi să-l întreb “so, dude, how’s (cluj)life?”

Pe lângă tradiţionala cursă de căruţe cu berea-n mână, aşa cum făcea numai inculpatul Ben Hurr, şi pus ursul la skandenberg, mai planificăm să ne ghiftuim la greu cu produse locale de mâncat şi simţit bine ulterior; aici includem plăcinte şi gulaş; şi mai includem şi nişte degustare de nişte palincă din partea locului, că dacă aduc eu jumate de sticlă din ce mi-a rămas după nuntă şi botez de Gropărel atunci îmbăt bunătate de blogosferă, şi e păcat… păcat ca de iarba verde.

Mai sperăm să intrăm să vedem câtamai turbina de făcut curent, aia aflată în pântec de munte anti-atomic, aia care livrează electricitate singurului oraş din ţară care conţine un cartier pe numele său Mănăştur. Şi o să ne distrăm, că suntem tineri şi frumoşi, şi care blogger ma inervează îl pun imediat să-i schimbe pempărsu’ Gropărelului. Am zis! Că sunt pregăit să joc murdar.

Şi aşa cum zice şi Laptopiseţul,

“oricine e tentat de o plimbare la munte, o poveste cu unul-altul și de o porție uriașă de gulaș și plăcinte moțești cu caș proaspăt și smântănă e binevenit la Mărișel sâmbătă după-amiază (click pentru detalii și rezervări).”

Deci ne putem înmulţi, dacă nu aveţi nici un program pe sâmbăta asta.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

  1. Zamfir Reply

    Distracţie plăcută! Atenţie: să nu daţi cu oiştea-n gard şi cu căruţa-n gropi!

  2. Amza Reply

    Gropare, îți promit cu mâna pe zacuscă și ochiul la pempărs că la următoarea îngrămădire blogărească viu și mă bag în samă de-o să zică lumea „Bă, ce-i cu ăsta?!“, uite așa cum m-am băgat și acum (ca supozitoru’)

  3. 073 Reply

    Putin pe langa subiect, la TED Cluj o sa vorbeasca Andrei Gheorghe despre marxism??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *