Usturoiul ajunge pe moșie la Dinescu

– Sigur, poți trimite! Dar să știi că la noi deja este aproape făcut programul; și nu prea mai avem loc. Cum ai zis că se cheamă? “Usturoi”?
– Da!
– Deci cum ziceam – trimite.
– Păi da, eu îl trimit, îl vedeți… și apoi hotărâți.
– Uite ce îți recomand eu, cu prietenie: trimite-l, și eu îl dau mai departe la festivalul din Albania al unui prieten. Mai ales dacă e cu tentă din asta balcanică, filmul sigur se va califica – mai ales că festivalul e mai mic, așa, și e și la început, deci sigur vă vor primi.
– Știți, noi avem o notă destul de bună pe IMDB… și am făcut lumea să râdă, și s-au călcat în picioare să ne vadă… și…
– Dada! Sigur! E OK, trimite-l, noi îl vedem și apoi îl dau mai departe, că în Albania e OK.

La 2 zile după ce prietenii noștri de la TNT România au livrat “marfa”:
– Alo, Gropare?
– Da, bună ziua!
– Băi Gropare… filmul este extraordinar! Sigur este primul vostru proiect cinematografic? Lucian Alexandrescu, regizorul, sigur nu a mai făcut alte filme?
– Sută la sută.
– Prietene… este incredibil! Deci este printre cele mai bune filme de debut pe care le-am văzut vreodată. Deci: felicitări! Intrați la noi! Uită de Albania.
– Uau, pe bune?
– Pe foarte bune! Bravo! Aștept afișul și un BluRay, da’ vezi să nu-l pui iarăși pe undeva și să-l pierzi

Drept urmare, în seara aceasta, de la ora 18:00, filmul Usturoi va fi difuzat în cadrul festivalului de film și păpică “Divan“, în prezența Elenei Ivanca (“mama Ceapă”) și a lui Mircea Groza (care a jucat în film rolul său însuși).

Elena Ivanca, Mircea Groza

În rest suntem bine-mersi, lucrăm din greu la copy-ul pentru site, ne pregătim pentru celelalte festivaluri… și în curând vom ieși cu primul nostru comunicat oficial! Pentru că s-au mai întâmplat niște minunății despre care veți afla numaidecât. Așa să ne ajute mirosul de cârnați!

PS: Să știți că în sticla aia nu e ceea ce credeți!

10 lovituri, dă-i și tu!