Un muc trist şters de pantalonii guvernului

Vineri seara, tocmai când telespectatorii sideraţi credeau că nu se poate şi mai rău decât să-i vadă pe Miron Cozma şi Paula Iacob împreună la aceeaşi emisiune, în studiourile RomaniaTV au năvălit ca hunii următorii:
– Cristiana Anghel, senatoare PCC
– Valentin Ionescu, consultant financiar
– Ludovic Orban, deputat PDL PNL
Mirel Palada, purtător de cuvânt al celui mai cinstit guvern de după ’89 şi, în cuvintele sale, “om cu care Groparu a chefuit odată”
matelot
Sesizaţi ironia?

– Marius Niţu, RomâniaTV-ist
– Valentina Lazăr, cu meseria de victimă a Finanţelor
– cu voia dvs., Groparu, proaspăt fugit dintr-un viol în care CASS şi Finanţele se aflau deasupra şi mai şi miroseau a alcool ieftin.

Dezbaterea s-a purtat în jurul subiectului cu poprirea pe conturi poprită de CASS în cârdăşie cu Finanţele acum vreo 3 săptămâni; care atâta succes o avut în blogosferă, că aproape că m-o făcut să-mi doresc să fiu amendat mai des.

Lăsînd la o parte incoerenţa mea ideatică patologică şi imanentă de om aflat la capătul unei săptămâni infernale, am încercat să le zic cât am putut. Tura viitoare sper sa fiu mai înarmat.

Dacă nu vă era dor de Paula Iacob, aşteptaţi să facă buffering şi apoi porniţi de la minutul 10:00.

După cum mi-a comunicat domnişoara Ionela Năstase, cică atunci când a vorbit maimuța de blogger s-a atins vârful de audienţă; fapt ce îmi dă speranţe reale, pentru că, cine ştie, pe criza asta poate mă angajez animatoare la Capatos, cică ăia dau bonuri de masă.

Şi, dacă tot ne-am apucat să porcăim sistemul, mulțumesc frumos, domnule Președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, că-mi trimiteți scrisori acasă pe banii fraierilor ca să-mi arătați cât de prost este primarul Clujului şi cât de deştepţi sunteţi voi, de la CJ. Chiar vă mulțumesc! Mi-a fost de foarte mare folos, tocmai mâncam cu poftă un peşte şi nu aveam unde pune oasele, și-mi era o lene cruntă să mă duc până în bucătărie să iau o farfurioară.
Scrisoare Uioreanu

15 lovituri, dă-i și tu!