Un an bun pentru blogosfera clujeană

Iată cum arată blogosfera locală clujeană la final de sfârşitul lumii:

Hadean a purtat flacăra olimpică şi a lansat o revistă şi o redacţie de ştiri.

TVDeCe au organizat, din nou, Cluj Brands Tour. Si iar au venit cu o idee care a facut furouri la lansarea iPhone 5. Si au adus 1.500 de euro de la OTP la Cluj. Şi au făcut şi Din On in Off-uri. Şi wwwParty, cu Andrei Crivat.

JEG a pornit prin Africa pe motoscârţă, şi s-a întors sănătos şi plin de poveşti.

Radu Neag a pornit o campanie de poze.

Andrei Aronet a continuat sa lupte pentru Muzeul Farmaciei.

Stil masculin a tras un targ unic pe tara şi a lansat o carte.

Cristi Gog a câştigat Romanii au talent, ajutat de neobositul Ciulea, master online strategist, şi de nişte bloggeri (a nu se înţelege, totuşi, că doar bloggerii l-au propulsat sus), şi amândoi au făcut mai departe Nepoţi de Crăciun, laolaltă cu alţi voluntari bloggeri şi nu numai.

Val Vesa, părintele mişcării Shoebox, a dus la nivel naţional campania de donare a unor cadouri care încap într-o cutie de pantofi. A avut şi ajutoare bloggeristice: acelaşi Ciulea, Fegari şi alţii.

Radhoo a luptat pentru copii.

Am încercat să ducem un blogger în Parlament, dar n-a fost să fie.

Robert Katai a pus la cale prima conferinţă despre Instagram din România.

Dan Olteanu şi-a deschis Stiri de Sport.

Mai avem foarte mulţi bloggeri care au potenţial, scriu bine, şi care probabil la anul vor face mult mai mult decât s-a făcut până acum. Voi încerca să le ofer tot sprijinul meu.

Iar eu, cu voia dumneavoastra, eu am făcut un film de lung metraj pe care o să-l vedem în 2013:) Şi-am ajutat şi o familie de amărâţi, atâta cât am putut.

Drept urmare, vă rog frumos iertaţi-mi complexul de superioritate. Suntem clujeni, suntem bloggeri şi facem lucruri frumoase.

PS: Dacă mai sunt lucruri frumoase făcute de bloggerii noştri, şi care mi-au scăpat, vă rog frumos să îmi scrieţi pentru a le pune într-un update.

24 lovituri, dă-i și tu!