Top 1 secret sexual: cum faci sex ca sa se nasca baietel

Eram cu nievasta prin centrul Clujului sâmbătă seara, fugăream porumbei cu Gropărelu’ şi încercam să-i fac poză în timp ce se împiedică ca blegu’ de taică-su, să avem cu ce-l face de râs atunci când vine cu viitoarea iubită acasă şi ne-o pune cu fundu’ pe cuptor în semn de cununie, “mamă, tată, eu şi prietena mea ne-am hotărât să ne luăm!” (a se traduce prin: “mamă, tată, din toate fetele din lume, ea e singura care acceptă să facă sex cu mine fără să fie foarte îmbetată”).

La un moment dat, Gropărelu descoperă o bijuterie nepreţuită şi secretă: un ambalaj ţipător de Snickers lăsat din neglijenţă lângă coşul de gunoi. Instant se pune în patru labe şi înşfacă hârtia şi începe să o inspecteze, că aşa se comportă el când îi e foame, parcă-i o rock diva.

– Nu e voie! Caca! LAS-O JOS!!!

Ne uităm să vedem cine de pe stradă ni-l educă pe Gropărel şi descoperim o tanti severă de vreo 65 de ani cu palton pe ea (afară erau 23 de grade) şi sacoşe şi freză din poze alb-negru; genul de femeie care stă la parter, vânează promoţii de tigăi la Lidl şi votează cu PSD-ul. Gropărelu’ încremeneşte, se uită la noi, noi ne uităm curioşi să vedem cum se comportă Gropărelu’ în faţa acestei provocări herculiene din faţa Hidrei din Lerna; dar micul Hercule Gropărel renunţă şi vine fugind la noi.

Doamna îşi dă seama că, no, nu fusese o idee foarte strălucită să se răstească la un biet copil; aşa că încearcă să dreagă busuiocul. Îşi plimbă privirea de la ăsta micu’ la nievastă-mea, apoi poposeşte la mine:

– E singurul copil? mă întreabă.
– Da, zic.
– Mai trebe unu’, zice ea.
– E! zic; asta trebuie să hotărască şefa casei! şi arăt către nievastă-mea într-o încercare lamentabilă de a face un spirit de glumă.
– Nu-i aşa! zice ea. Că trebuie încă unul; că ce mănâncă unul mănâncă şi celălalt.

Vrea să ne mai zică ceva, dar o reţinea o jenă; aşa că se uită la noi, se uită în jur, apoi îmi face un semn tainic să mă apropii:

– Hai încoace.

Mă apropii, convins că voi auzi o grozăvie; dar nimic nu avea să mă pregătească pentru ce avea să urmeze, însuşi secretul vieţii, al morţii şi al făcutului de copii, secret pe care nici NASA, nici ruşii nu-l ştiu, numai ea îl ştie, secret pe care avea să mi-l împărtăşească şi mie în acel moment de sinceritate absolută în piaţa Unirii, secret pe care nici măcar maică-mea nu ar fi îndrăznit să mi-l zică de pudică ce este ea, nu ca acea curajoasă reprezentantă a seniorimii:

– Băieţii se fac în a patra zi după ciclu! Aşa se fac băieţii. Să ştii de la mine. A patra zi de la ciclu!

Şi s-a dus legănîndu-se, şi eu nu am mai ştiut să-i mai zic nici măcar la revedere pe româneşte.

11 lovituri, dă-i și tu!