Scurtele de prin oraș și de prin patrie

Cea mai tare fază: așa mare este foamea de programatori la Cluj, că firmele de soft împart fluturașe cu locurile lor de muncă vacante chiar în fața sediilor altor firme de soft!
xoom works

Cum a fost cazul acestui fluturaș împărțit chiar în fața cooperativei la care prestează Groparu.

1. Nu uitați de Brian Tracy la Cluj, pe 25 februarie. Conferință de bijniț și afaceri, antreprenoriat și făcut bani.

2. În cazul în care locuiți pe lună, aflați că TimesNewRoman și frumoșii nebuni clujeni de la Epic Show au showuri epice la Prima. Următorul show – mâine seară (TNR are și duminică). Like la Epic SHow!

3. La Cluj vor sosi puzderie de cântăreți primăvara asta:
– Maria Nazionale, pe 15 mai

– Billie Idol, pe 30 iunie.

– …și Goran Bregovic cu Salam, pe 5 mai.

La câteva dintre ele voi avea și eu bilete de dat la concursuri. Stați p-aproape!

4. Bursa de Fericire a strâns peste 1 milion de euro în 3 luni de la înființare, pentru dotarea spitalelor oncologice din patrie. Fain!

5. 4-5 aprilie, expoziție de Instagram “Viața în Cluj”. La Cluj, firește, nu la Buzău!
Afis-oficial-Expozitie-Instagramology-839x1024

By Robert Katai.

6. AFA (Asociația Femeilor de Afaceri) Cluj va ține Gala Excelentei la Feminin, editia a II-a, în 22 mai. Eveniment care își propune să premieze femeile care au făcut lucruri extraordinare.

7. Concursul organizat de Christian Tour cu premiul constînd într-o vacanță jmekeră (concurs la care am participat și eu) a fost câștigat de o cititoare a numitului Makavelică.

Update: 7.1 – interviu cu cei doi clujeni (Ciulea și Psaico) care vor porni în călătorie în căutarea Capitalei Culturale Europene.

7.2: Sebi Bârgău a pornit proiectul ProHD, în care purcoi de bloggeri vizitează județul Hunedoara. Baftăăăă!

8. Saving the best for last: firma de curierat rapid TNT este distribuitorul oficial al DVD-ului cu filmul Usturoi la festivaluri (între noi fie vorba, deja ne-am înscris la TIFF și Cannes, așa că vă rugăm să vă rugați să trecem de preselecție). Urmează încă vreo 10 (la festivalurile cu ștaif, taxa de înscriere este de 50-60-70 EUR, deci vorbim de o mini-investiție), și tot ei le vor livra – fapt pentru care le mulțumim și aici, pe blog. De ce este asta relevant pentru voi? Păi, dacă ești blogger (din Cluj sau de unde ai fi), ai un proiect în online și crezi că TNT te poate ajuta cu expediția, apăi fă bine și trimite un e-mail la livrarespeciala [la] tnt.com, și vezi ce și cum; oamenii sunt deschiși la CRB-li și dispuși să ajute.

Știți ce puține companii au deschiderea asta către bloggeri? Ia trimiteți voi niște mailuri cu asemenea cereri și apoi numărați pe degete câte răspunsuri primiți.

Urmează un weekend cu strâns de urzici și leurdăăăăăăăăăă…

Dar, ca să încheiem într-o notă frumoasă: ce nu face Vladimir Putin când nu invadează Crimei? Păi, întoarce scaunele la Mastărșef!

13 lovituri, dă-i și tu!