Cea mai tare fază: așa mare este foamea de programatori la Cluj, că firmele de soft împart fluturașe cu locurile lor de muncă vacante chiar în fața sediilor altor firme de soft!
xoom works

Cum a fost cazul acestui fluturaș împărțit chiar în fața cooperativei la care prestează Groparu.

1. Nu uitați de Brian Tracy la Cluj, pe 25 februarie. Conferință de bijniț și afaceri, antreprenoriat și făcut bani.

2. În cazul în care locuiți pe lună, aflați că TimesNewRoman și frumoșii nebuni clujeni de la Epic Show au showuri epice la Prima. Următorul show – mâine seară (TNR are și duminică). Like la Epic SHow!

3. La Cluj vor sosi puzderie de cântăreți primăvara asta:
– Maria Nazionale, pe 15 mai

– Billie Idol, pe 30 iunie.

– …și Goran Bregovic cu Salam, pe 5 mai.

La câteva dintre ele voi avea și eu bilete de dat la concursuri. Stați p-aproape!

4. Bursa de Fericire a strâns peste 1 milion de euro în 3 luni de la înființare, pentru dotarea spitalelor oncologice din patrie. Fain!

5. 4-5 aprilie, expoziție de Instagram “Viața în Cluj”. La Cluj, firește, nu la Buzău!
Afis-oficial-Expozitie-Instagramology-839x1024

By Robert Katai.

6. AFA (Asociația Femeilor de Afaceri) Cluj va ține Gala Excelentei la Feminin, editia a II-a, în 22 mai. Eveniment care își propune să premieze femeile care au făcut lucruri extraordinare.

7. Concursul organizat de Christian Tour cu premiul constînd într-o vacanță jmekeră (concurs la care am participat și eu) a fost câștigat de o cititoare a numitului Makavelică.

Update: 7.1 – interviu cu cei doi clujeni (Ciulea și Psaico) care vor porni în călătorie în căutarea Capitalei Culturale Europene.

7.2: Sebi Bârgău a pornit proiectul ProHD, în care purcoi de bloggeri vizitează județul Hunedoara. Baftăăăă!

8. Saving the best for last: firma de curierat rapid TNT este distribuitorul oficial al DVD-ului cu filmul Usturoi la festivaluri (între noi fie vorba, deja ne-am înscris la TIFF și Cannes, așa că vă rugăm să vă rugați să trecem de preselecție). Urmează încă vreo 10 (la festivalurile cu ștaif, taxa de înscriere este de 50-60-70 EUR, deci vorbim de o mini-investiție), și tot ei le vor livra – fapt pentru care le mulțumim și aici, pe blog. De ce este asta relevant pentru voi? Păi, dacă ești blogger (din Cluj sau de unde ai fi), ai un proiect în online și crezi că TNT te poate ajuta cu expediția, apăi fă bine și trimite un e-mail la livrarespeciala [la] tnt.com, și vezi ce și cum; oamenii sunt deschiși la CRB-li și dispuși să ajute.

Știți ce puține companii au deschiderea asta către bloggeri? Ia trimiteți voi niște mailuri cu asemenea cereri și apoi numărați pe degete câte răspunsuri primiți.

Urmează un weekend cu strâns de urzici și leurdăăăăăăăăăă…

Dar, ca să încheiem într-o notă frumoasă: ce nu face Vladimir Putin când nu invadează Crimei? Păi, întoarce scaunele la Mastărșef!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. Marian S Reply

  Ce face groparu când nu invadează Clujul? Repară blogul. 😯
  Acu`, pe bune, iar se afişează aiurea tema de mobil când vrea muşchii ei. Am încercat de toate: schimbare browser (face şi cu Mozilla, m-am grăbit atunci), închidere-deschidere browser cu ştergere de prăjiturele şi alte cele, schimbat PC, schimbat şosetele şi chiloţii, etc.
  Încep să cred că nu-i plac IP-urile mitice. :mrgreen:

 2. Marian S Reply

  Amu se vede, dar eu banuiesc altceva (pentru ca, oricum, chestia este enervant de aleatoare!!!).
  Am avut si eu wordpress pe site propriu, insa pe atunci nu se punea mare accent pe varianta de mobil. Asa ca vorbesc cam… din teorie.
  Zice un amic ca la acest plugin poti sa faci sa se aleaga tema manual (ceea ce sustin) sau automat. La automat se pare ca ia in seama o lista de IP-uri si asa zice el (pluginul) ca esti pe mobil sau nu. Cam aiurea, stim bine ca ASN-urile se mai modifica in stil mitic (adica rapid) si se comunica in stil ardelenesc (adica lent).
  Inca ceva: exista azi smartfoane si tablete mai tari decit pisiul meu de pe masa, deci chestia nu se prea mai justifica. Totusi, daca vrei sa-l lasi, parerile mele sunt:
  1. Faci asa cum vrei, ca doar e site-ul tau iar eu m-am obraznicit cam mult;
  2. Botonel pentru alegere manuala a temei de mobil.
  PS: intr-o zi o sa-ti marturisesc si de ce nu am diacritice cateodata, dar numai daca ma deplasez in Cluj sa bem o bere (pe care o dau eu) sau o palinca (pe care trebuie s-o dea gazda, eu asa am citit in Constitutie). 😆

 3. Marian S Reply

  Ah, iar am uitat: se poate cumpara in Bucuresti DVD-ul cu filmul Usturoi, inainte de festivaluri? Si de unde? Google m-a tradat de data asta. :mrgreen:

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ Marian S: tu numa’ vină încoaci… că palincă este bugăt.
  Usturoiul nu va fi disponibil pe DVD până nu terminăm cu festivalurile și cinema-urile, deci mai este nitel de așteptat.

 5. Buzoianu' Reply

  Foarte mult râdem acum mai mulţi buzoieni când citim postarea de mai sus. Aveţi foarte mare dreptate. Instagram despre viaţa la Cluj poate avea loc numai la Cluj. La Buzău oamenii chiar trăiesc. Spre deosebire de locuitorii cimitirului Cluj. Oricum, acum facem caterincă despre un blogger amărât. Nu te simţi prea băgat în seamă, că nu eşti. Te lăsăm în pace, pe tine şi viaţa ta nesemnificativă. Dacă recidivezi, ne vedem în blogosferă. În aia serioasă, nu aceea emanată de protozoare.

 6. Buzoianu' Reply

  După aproape 5 ore de gândire, ajutat de ceilalţi bloggeri clujeni, ai reuşit să pui nişte litere pe internet. După care te-ai scufundat repede la loc în mlaştina mediocrităţii.

 7. omu' muncii Reply

  @buzoianu’: treci inapoi in cotet si baga capul sub aripa ca esti jalnic

 8. Buzoianu' Reply

  @ omu’ muncii : Nu într-atât de jalnic totuşi încât să îl prezint drept erou local pe Emil Boc. Nu mai ai nimic de zis, aşa-i?

 9. GabeLBz Reply

  Desi sunt buzoian mi-e drag groparu si faza aia nu m-a deranjat. Si zoso are un obicei sa aminteasca despre buzau prin postari. Vecine ar trebui sa te bucuri ca macar stie lumea ca exista si orasul asta nu mai fi asa rautacios ca o sa creada toata lumea ca Buzaul e in Moldova( nu ca 99% din bucuresteni care sunt convinsi ca suntem in moldova) :))

 10. Groparu Nemernic Reply

  @ Buzoianu: incearca sa ma faci sa inteleg: vii la mine in casa, adica pe blog, faci caca si nu tragi apa, si cand gazda si ceilalti iti spun cat se poate de delicat ca esti prost si ca te-ai ofuscat degeaba, tu ce faci? Acuzi din nou gazda că de ce nu stă, ca tine, să dea refresh la 5 minute să vadă dacă nu cumva un rătăcit pe net ca tine nu i-a răspuns?
  Hai să încheiem cu o întrebare: dacă tot eşti aşa de ataşat de Buzău că faci icter la o menţiune pe blogul gropăresc, de ce nu ai rămas tu frumos acăsică să lupţi pentru dezvoltarea oraşului natal? De ce ai tulit-o în străinătate?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *