Scurte cu video şi chestii cool

1. Începem cu cea mai recentă furtunică din paharul cu apă cu nitraţi/nitriţi a online-ului. Aqua Carpatica – probabil brandul de apă cu cea mai bună comunicare în online-ul românesc – a trimis bloggerilor teste pentru a măsura nivelul de nitraţi din apă. Printre testatori, Dragoş Monet s-a aplecat asupra problemei ca un adevărat cercetător ingineresc, iar Auraş Mihai a măsurat nitraţii din apa sfinţită, nici n-ajută, nici nu strică. Eftimie a dat cu campania de pământ, iar răspunsul a venit de la neobosita PR-istă a brandului, Claudia Tocilă, şi însuşi tătucul brandului, Jean Valvis. Ceea ce mi se pare foarte tare. De citit, zic.

Revenind la oile noastre ardeleneşti: vestea bună pentru Floreşti este că şedem bine. Aveţi aici două mostre de apă şi filtrată, şi nefiltrată, care sunt, practic, identice.
Testul puritatii Aqua Carpatica

Testerele astea sunt disponibile în mai toate magazinele mari din patrie, le puteţi lua din mânuţele unor hostesse aquarpatine foarte drăguţe, poate nu ar strica să faceţi şi voi testul! Harta nitraţilor – aici.

2. Nu ştiu dacă alte oraşe au o Asociaţie a Femeilor de Afaceri, dar noi avem. Şi decernează premii femeilor extraordinare din oraş. Am aflat și eu cu ocazia asta că un participant la jocurile olimpice care câştigă premiul 5 ia EUR 7.500 bonus, iar un participant la jocurile paralimpice cu acelaşi premiu primeşte… 7500 de lei.

Mai multe informaţii – pe site-ul lor.

3. Idee de mega-nişă, pavată cu idei frumoase: nişte clujeni au creat jocuri pe calculator care ajută persoanele cu handicap.

4. Ionuţ Turda, “vioara indispensabilă” a filmului Usturoi, nu a stat cu mâinile în sân şi, pe lângă altele, a tras un mega videoclip – de abia aştept să-l văd pi tăt!

5. Hădean devine brand ambassador Vodafone. Bravo, bucătare!

6. Apropos de Vodafone, Florin Gherasim şi-a încasat premiul.

vodafone telefone

7. Frumos: Constanţa de sus. Portul Tomis, mai exact, unde am mâncat cele mai bune fructe de mare şi picioare de bruască de pe planetă (La Scoica), sper să mai fie!

8. Şi Alba Iulia de Sus. Via Makavelis.

9. Muzeul Etnografic al Transilvaniei organizează, în weekendul acesta, Târgul Meşterilor Populari. Parte din Zilele Clujului, care încep tot azi.

10. Concertul Măriucei Nazionale s-a amânat pe mai la toamnă, că s-a ‘bolnăvit, sireaca.

11. Săptămânile româneşti continuă la McDonald’s până pe 30 mai. Ştiu că nu are nici o relevanţă pentru voi că sunt blogger pişcotar care dă linkuri contra memory stick-uri USB, dar ăsta este cel mai mai meseriaş pe care l-am primit de când bloggeresc! Păi cine mai are o butelcuţă cu memorie? Aud?

saptamanai romanesti

12. De azi se deschide Aqua Park Floresti.

13. Mămici, săriţi să-l desfiinţaţi pe acest domn care doreşte să vă frustraţi copiii! Să-l omorâm cu pietre prin crucificare!

14. Napolact a redeschis sediul ăla mare şi fain din Mihai Viteazu şi l-au făcut lactobar. Am fost să-l văd, dar mi-a fost ruşine să fac poze, că tantile alea se uitau la mine ciudat. Mda. Ăsta e bloggerul Groparu. Ăsta e.

În aceeaşi perioadă, din păcate pentru sătmăreni, au relocat producţia fabricii din Carei la Cluj.

Cam atât. A, vineri dimineaţa atâta m-am grăbit la muncă dimineaţa, şi aşa întuneric era la mine în hol, că mi-am luat adidaşii teneşi invers!!!
papucii invers

Şi am văzut asta numai la serviciu!!! Da!!!

12 lovituri, dă-i și tu!