Să nu uiţi, Darie

Foaaaarte pe scurt: dacă ajung acasă de la muncă azi, şi nu îmi cioplesc prea tare degetele cu cuţitul încercând să sculptez bradul să intre în suportul ăla eftin, chinezesc (tot timpul se lasă cu vărsare de sânge; fincă Groparu e mai bun la vărsat cuvinte, nu la vărsat aşchii de brad), am să vă trag şi o urare-felicitaţiune de sărbători pe blog, ca în alţi ani. Şi dupa aia fac sport extrem de sărbători, fără social media, numai cu Gropărelul, poate mai învăţ nişte râgâituri noi.

Până atunci, să nu uităm să reamintim câştigătorilor Beck’sperience să nu care cumva să rateze distracţia, să se ducă la revelionul berii verzi şi să verse bere! În palatul gurii, of cors. Şi musai – DECI MUSAI! – să se gândească şi la Groparu’ când se dedau acestui proces. Groparu, care asară a făcut alt sport extrem: a primit dezlegare de la Gropăreasă să bage o bere, tot Beck’s, aproape întreagă! Pfuaaaay, bucuros am fost, că deja mi se acrise de la atâtea sucuri naturale cu între-pulpe de fruct.

Deci ne auzim mai pe sară, şi apoi la revedere. Nu turnaţi încă felicitările pe blog, că mă simt prost că nu voi avea vreme să vă răspund (sunt la muncă ŞI azi, că avem implementare într-o ţară din aia despre care sigur nu aţi auzit şi despre care nu pot scrie, că e sicret). Pusic!

14 lovituri, dă-i și tu!